Ko poslEdnji pobEdnik 77

1. :) Idem sad stvarno, puštam te da pobediš :)

2. Ko da pobedi? Ne vidim prethodnu? :)))

Šta ima, ekipa? :))

3. Jacka :)))

Ma evo, ove žene se dale u bežaniju... osvetlaj im obraz :)

4. Pa nego šta ću! :)))

Volim ja tako... Moramo se podržavati :))

5. Ne mrdam ja još nigde!

6. Evo stigla je Storma... tek toliko da budete u većini :)

7. Storma, molim te, dokle ćeš presvlačiti taj nik? Da te pita čovek kako se zoveš, ne bi sama znala da mu kažeš! :)))

O, pa mora neko. To se zove ženska solidarnost. :)

8. Šta li si pomislila, ko je? :))
    Ma mnogo ste mi vi nešto solidarne :)))

9. Da ti pravo kažem, znala sam iz cuga! Znam ko je ovde inventar. :)

Frka, a? :))))

10. Daleko od frke, pre će da bude zadovoljstvo :)))

11. :odlazi u poznatom pravcu: Doviđentos, budite mi dobri. Prede, ako bude ko od nsađana na reviji, pošalji mi čokoladu po njima! Nemoj da te sanjam!!!

12. Doneću ti ja kad budem dolazio u NS ponovo... bio sam sad u ponedeljak :)

13. Pa ima da bankrotiraš... koje čokolade ova može pojesti... :)))

14. Bogami, i sam sam već počeo da se preračunavam... ne isplati se to, majku mu :)

15. Ne znam... Diži neki kredit. Vidiš da ne odustaje... :)

16. Ona jede bre ove čokolade za ceo forum... kud me i sanjala onda kako sam joj doneo čokoladu :)

17. Kakо да радим леђа ....пропустио сам теретану , згибове не могу због повређеног брекијалиса............ и шта сад...................

18. Laki, taman odmoriš malo neki dan dok ne prodje.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.