Нисмо и нећемо , кујемо заверу , овде и сада!Кика, ја сам за , али можда би боље било да то буде Данкан или ја........ми смо ипак старе кајле..........али не брини и тебе ћемо да прогурамо ако успемо...
А како би било да јебемо неког жемског мода , и тај жемски мод се , наравно ,моментално смртно заљуби у неког од нас опијена сексуалним заносом , и онда се иѕ љубави према нама убије и остави нам свој мод налог и шифру ?Идеално зар не.
Само четири пика , сад ми жао што Шива више није мод.....
А Кика , мислим да је много заједно ,боље један по један , јебига , то је опасно по живот , не питаш дал може да издржи...
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Нисмо и нећемо , кујемо заверу , овде и сада!Кика, ја сам за , али можда би боље било да то буде Данкан или ја........ми смо ипак старе кајле..........али не брини и тебе ћемо да прогурамо ако успемо...
Može bilo šta. Ja se zalažem za vas. Može i Lestat, on je najduže ovde od svih nas.
Kovanje zavere
http://www.vreme.com/g/images/310269_48-balkan.jpg
"Ако ме сете, сете..."
Predražinjo, nat, da postanete vi moderatori i da nas podržite u jebanju?
Javi Đuri da blokira aerodrom!
А како би било да јебемо неког жемског мода , и тај жемски мод се , наравно ,моментално смртно заљуби у неког од нас опијена сексуалним заносом , и онда се иѕ љубави према нама убије и остави нам свој мод налог и шифру ?Идеално зар не.
Ја вас подржавам и сад док нисам модератор.
Laki, odlično! To moramo da uradimo. Koju ćemo da trsimo?
Чек да видим понуду.........
Zajedno?
Natnat, naravno.
Džaba, nisam mod.
Само четири пика , сад ми жао што Шива више није мод.....
А Кика , мислим да је много заједно ,боље један по један , јебига , то је опасно по живот , не питаш дал може да издржи...
Pa, ako je ubijemo jebanjem, opet ostaje prazno mesto da se zauzme.
Vidi ti što je on obziran... :))
Simpatičan mladić.
Hahaha, natnat nemoj ga vređati :)
Какав паклен план. А шта ако вас једино оне као модераторке тренутно подржавају? :)
Хммм , видиш, нисам размишљао на тај начин , то му дође пречица ....