Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Ај да пробамо ,ал да не буде као "Клуб страствених читалаца" хаха....провалиће нас..
Zato što ja jebem!
Što?
Ja došo. Bokte, al sam se pre sat vremena dovatio sa jednom malom debelom. Uhhh...sav sam nekako izlomljen..mislim ne bukvalno, al me mrzi sve živo..ne da mi se ni defku da napišem.. :(
Zato što volim.
Кика , колико ти је времена требало да неутралишеш бол у цеваници приликом лоу кика?Мислим на тешкој врећи..
Uh, ne sećam se. Davno sam krenuo sa tim. Znaš li kako se radi "čelična metla"? To može da pomogne u ojačavanju potkolenice. Mada, ja sam dosta rano prešao na šutiranje drveta, pa sam nosio i ogromne modrice...
Не знам како се ради "челична метла".Си имао неке штитнике за потколенице?Ја их немам , у десној више не осећам бол али у левој да.Ја сам бесомучно шутира у врећу , по 200 шутева , ниских , средњих и 50 високих , али то само десном , не знам зашто запостављам леву....
Čelična metal - uzmi palicu ili dršku od metle i njom jako trljaj cevanice. U početku će da boli, ali posle ćeš navići. Ja sad koristim palicu sa ivicama.
Ja samo da me ne zaboravite...
Ne zaboravljamo...
Odlično...
Kako si ti, Jacka?
Moж да урадиш ово...http://www.internet-d.com/wp-content/uploads/2009/09/jean-claude-van-damme-karate-tiger-albanian-121.jpg
Hvala na pitanju, nikad bolje! :)
Što si se udidio?
Mogu. Jesi li gledao ovaj film?
Ja nisam.
Što si se udidio?
Их , свака част .Мислим да је то први филм Ван Дама , али нисам гледао..
Da, to mu je prvi film, zove se "Nema povlačenja, nema predaje". Jedan od retkih njegovih filmova koje volim.
Jacka, šta znači "udidio"? :)
Što si postao fin i miran najednom?
Imaš ovde rečnik slenga pa nađi... :)