Vukajlijaši uživo

1. Au, kaizene, pa kako degradacija? Svaka stvarnost u kojoj se vagine i sarme samo gledaju je apsolutno inferiorna u odnosu na ovu (u kojoj se dotične mogu naći i konzumirati u izobilju ako se čovek potrudi).

2. Da, ali na okupljanju neće biti ni vagini ni sarmi :)

ma zezam se bre, okupljate se vi, ja sam nešto zaglibio sa radom pa na takvu aktivnost trenutno gledam kao trošenje vremena(znam, prso sam:))

3. Мислим да Кајзен има пискав глас, па му је зато глупо да се види са нама...

4. Ја се једва издоговарам са друштвом које живи око мене у кругу од 150 м да одемо на фудбал, или ти не дај боже тенис а ово звучи као немогучћа мисија и мислим да би се разочарао изгледом многих риба па је боље да овако фантазирам :Д

5. --
    :))
    Vukajlijaši uživo?
    NEMOGUĆE!

6. stvarno, gde to ima!?

7. Ja bas ocu da se svi okupimo i lepo napravimo zurku ili da odemo svi zajedno na bazen.
    Nema veze sto ce mozda biti izmesane generacije to je jaaaaaaaaaaaako kul.A onda posle bazena se rasturimo i odemo jedni kod drugih zavisi koga uhvatimo u trenutku na kolace i sok ili odemo u neki parkic da pijuckamo i blejimo ili u neki diskac,kafic onako svi kolektivno.Ko zna sta ce se sve izroditi iz toga.Ajd da probamo!:D:D:D:D:D

8. možda da zakupimo marakanu, pa da dođu svi registrovani...

9. Moze!
    Lepo svako plati neku sumicu Marakani kad nema utakmica i lepo svi se nacrtamo tamo i slavimo!
    Unajmimo pevace da nas zabavljaju!:D:D:D:D

10. Заборављаш да има и партизановаца. Може нека кавга д'избије ако не бидемо паз'ли ди се сусрећемо!

11. E onda ajmo svi na ADU CIGANLIJU!
    Tamo je bezbedno i besplatno!:D:D:D:D
    I svi se lepo obucemo u kupace kostime i kupamo se i upoznajemo se.:D:D:D

12. Прво базен - значи полуголи, сада ада - значи полуголи... А да идемо у неку хладњачу?

13. Ja u štroku ne idem. Možemo da blejimo na Adi, odgovara mi jer sam blizu i gotivim da blejim na Adi, al' u kaljuzi se ne kupam! Al' mogu da dođem u kupaćim, da uživate u mom jebozovnom telu :)

14. Вала ни ја нешто не бих да се купам у оној прљавштини! Да знаш да си потпуно у праву, сагласна сам са тобом и максимално те подржавам. Купаћи може. :)

15. Ajmo da odemo u Karadjordjev park i da se popnemo na drveca i da se gadjamo kamenjem!
    :D:D:D:D:D
    Salim se nego ajde da napravimo paradu kroz Beograd!:D:D:D:D

16. Ја нећу да се купам тамо да не испрљам још више...
    А купаћи немам тако да би некоме можда било и занимљиво да дођем без купаћег.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.