Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Molim sve pušače da mi kažu da li su pronašli način izbegavanja kazni, i zaobilaženja mera zakona. (Prvenstveno srednjoškolci, jer je zabranjeno pušenje u krugu od 50 metara)
ima ova tema vec...jedno pola meseca..mesec dana.
Ja sam pronasao nacin...odem na 51 metar
Nisam primetio, a ne mogu da pročešljam čitav forum.
To i ja radim, jer sam ja bio zatečen sa cigaretom u krugu od 50 metara, i dobio sam ukor pred isključenje...
Da li ima rupa u pravilniku, pa da možemo da se vadimo na to ?
http://vukajlija.com/forum/teme/16309?strana=13#post_766401
mislio sam da oces da raspravljas o tome...a za to u srednjoj skoli nemam pojma...davno sam izasao odatle..
Svejedno, samo da mogu da se iščupam od toga, a polemisanje bi pomoglo :)
Najjače je što je ovo u Regionalno :)
Nema načina, izadji iz tog kruga od 50 metara.
Pa jeste regionalno majku mu, odnosi se na Srbiju kao regiju xD
Sranje -.-
Србија регија???
е па мене боле курац... ЈА пушим свуда....
Pa pazi ovako, idem u srednju skolu i normalno pusim za sada niko nije imao problema... A inace sto se tice pusenja cuo sam da je fora sto smes da pusis na ulici dok cekas bus itd, ali ne smes da bacis pikavac XD....Koja fora, stavicu u dzep i tako dok se ne vratim kuci da stavim u pepeljaru....
ZABRANITI PIŠANJE
ZABRANITI PIVO SA BOROVNICOM!
Zabraniti normalne naslove tema!!
ZABRANITI NORMALNO!
Kadje donet zakon protivu pišanja? Pa, kako ćemo sad, bokte???
Haha, ti si se odvalio :)
Pusi bre klozetu, tu si van dometa zakona. Niko ne sme da te uznemirava dok kakis, pa cak ni Dacic, a najbolje je da ne pusis.
ZABRANITI UPOTREBU ONIH GEJ PLAVIH KOLUTIĆA ZA WC I OMOGUĆITI DA BUDU ROZE BOJE
ZELENE
http://vukajlija.com/zabava/posteri/43658
OVAJ POSTER MORA U ODABRANE
E i ono mogli bi iz politicke korektnosti da stavite koji poster sa one teme
Pardon sad videh da ste stavili par komada sa one teme
ZABRANITI FUDBALERIMA DA TRESU SLINE