Novi zakon o zabrani rušenja Sneška

1. Molim sve pušače da mi kažu da li su pronašli način izbegavanja kazni, i zaobilaženja mera zakona. (Prvenstveno srednjoškolci, jer je zabranjeno pušenje u krugu od 50 metara)

2. ima ova tema vec...jedno pola meseca..mesec dana.
    Ja sam pronasao nacin...odem na 51 metar

3. Nisam primetio, a ne mogu da pročešljam čitav forum.
    To i ja radim, jer sam ja bio zatečen sa cigaretom u krugu od 50 metara, i dobio sam ukor pred isključenje...
    Da li ima rupa u pravilniku, pa da možemo da se vadimo na to ?

4. http://vukajlija.com/forum/teme/16309?strana=13#post_766401

mislio sam da oces da raspravljas o tome...a za to u srednjoj skoli nemam pojma...davno sam izasao odatle..

5. Svejedno, samo da mogu da se iščupam od toga, a polemisanje bi pomoglo :)

6. Najjače je što je ovo u Regionalno :)
    Nema načina, izadji iz tog kruga od 50 metara.

7. Pa jeste regionalno majku mu, odnosi se na Srbiju kao regiju xD
    Sranje -.-

8. Србија регија???

е па мене боле курац... ЈА пушим свуда....

9. Pa pazi ovako, idem u srednju skolu i normalno pusim za sada niko nije imao problema... A inace sto se tice pusenja cuo sam da je fora sto smes da pusis na ulici dok cekas bus itd, ali ne smes da bacis pikavac XD....Koja fora, stavicu u dzep i tako dok se ne vratim kuci da stavim u pepeljaru....

10. ZABRANITI PIVO SA BOROVNICOM!

11. Zabraniti normalne naslove tema!!

12. Kadje donet zakon protivu pišanja? Pa, kako ćemo sad, bokte???

13. Haha, ti si se odvalio :)

14. Pusi bre klozetu, tu si van dometa zakona. Niko ne sme da te uznemirava dok kakis, pa cak ni Dacic, a najbolje je da ne pusis.

15. ZABRANITI UPOTREBU ONIH GEJ PLAVIH KOLUTIĆA ZA WC I OMOGUĆITI DA BUDU ROZE BOJE

16. http://vukajlija.com/zabava/posteri/43658
    OVAJ POSTER MORA U ODABRANE
    E i ono mogli bi iz politicke korektnosti da stavite koji poster sa one teme
    Pardon sad videh da ste stavili par komada sa one teme

17. ZABRANITI FUDBALERIMA DA TRESU SLINE

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.