Светино Савље

1. Хахахахаха, па опет ћеш да ме аутујеш да сам ја писао!
    Фора је да ви некако знате да сам ја, а да посетиоци споља не знају.
    Хаха.

2. Пеки д џем
    'Ладно ово Лаки.

Pa ko drugi se samo krsti i okadi monitor, a nista pametno ne kaze, a pritom ima malu kitu?

3. Послао сам гамбију на мејл предлог за писмо... јесте ли их питали икад ишта за Вукајлију?
    Јесу ли вам икад изашта одговорили?

4. A jebiga, Mtanic, ti bi se da se jebes, a da ti ne udje.
    Za sada koliko ja znam odgovorise samo meni za nepismenost.

5. Добро, скупићу и ово мало муда што имам и написаћу им.

6. Obavezno da podelis sa nama!

7. Уместо да се посветите приближавању вере отаца наших савременим , одлуталим нараштајима , као што ови богонадахнути младићи то раде , додуше на крајње радикалан начи , ви се подсмевате главној црти нашег националног карактера ...

Заплешимо .... http://www.youtube.com/watch?v=uHfdllJ1ZrE

8. Ја ћу да их питам да ли је у реду да долазим на вукајлију и читам овај свакакви хумор и хуле... :)

9. Херкулесе, а која је то главна црта нашег националног карактера?
    То што се називамо православнима а робујемо средњевековном католицизму и незнању? Хм?

10. Laki, idi drkaj, cula sam da raste tako.

11. Адје помози ми мало , причај ми безобразлуке ....

12. Laki, NE NAS, NE NAS! Visuljak!

13. Узвичник!!!Једанаест!!!

14. Колико профила овај има???

15. Obrnuto srazmerno funkcionalnim sivim celijama.

16. Мислим , ово стварно почиње да нема смисла .........
    Пуфнице ,испоштуј ме матори......

17. Мајо , па ти си се вратила на фоум :**

18. jel imas nalog za svaku varosicu u srbiji??

19. Ima li ovo smisla slati:

Поштовани оци,

Раније нисам веровао. Интересовање за религију ми се пробудило тек када сам се настанио у Либијској Џамахирији где сам годинама радио као инежењер на нафтним пољима. Тамо сам примио ислам, веру Мухамедову. Учио сам Куран наизуст и, како та света књига и шеријат допуштају, узео сам себи три жене. Међутим, када је почела злочиначка агресија истих оних који су и нашу свету Србију пре 12 година мучки напали, дошао сам са своје три жене и једанаесторо деце у околину Ваљева. Овде нам је лепо и живимо сложно сви. У међувремену сам спознао да је Српска црква једина истинита и цела моја породица је прешла у православље. Да ли је грешно да ја сада задржим три жене и толику децу или је грешније да се од њих раставим?

Раб божји
    Светозар

20. Uuu, Oxe, ovo je dobro, malo neverovatno, ali mogu i da se navuku :)