Светино Савље

1. Хахахахаха, па опет ћеш да ме аутујеш да сам ја писао!
    Фора је да ви некако знате да сам ја, а да посетиоци споља не знају.
    Хаха.

2. Пеки д џем
    'Ладно ово Лаки.

Pa ko drugi se samo krsti i okadi monitor, a nista pametno ne kaze, a pritom ima malu kitu?

3. Послао сам гамбију на мејл предлог за писмо... јесте ли их питали икад ишта за Вукајлију?
    Јесу ли вам икад изашта одговорили?

4. A jebiga, Mtanic, ti bi se da se jebes, a da ti ne udje.
    Za sada koliko ja znam odgovorise samo meni za nepismenost.

5. Добро, скупићу и ово мало муда што имам и написаћу им.

6. Obavezno da podelis sa nama!

7. Уместо да се посветите приближавању вере отаца наших савременим , одлуталим нараштајима , као што ови богонадахнути младићи то раде , додуше на крајње радикалан начи , ви се подсмевате главној црти нашег националног карактера ...

Заплешимо .... http://www.youtube.com/watch?v=uHfdllJ1ZrE

8. Ја ћу да их питам да ли је у реду да долазим на вукајлију и читам овај свакакви хумор и хуле... :)

9. Херкулесе, а која је то главна црта нашег националног карактера?
    То што се називамо православнима а робујемо средњевековном католицизму и незнању? Хм?

10. Laki, idi drkaj, cula sam da raste tako.

11. Адје помози ми мало , причај ми безобразлуке ....

12. Laki, NE NAS, NE NAS! Visuljak!

13. Узвичник!!!Једанаест!!!

14. Колико профила овај има???

15. Obrnuto srazmerno funkcionalnim sivim celijama.

16. Мислим , ово стварно почиње да нема смисла .........
    Пуфнице ,испоштуј ме матори......

17. Мајо , па ти си се вратила на фоум :**

18. jel imas nalog za svaku varosicu u srbiji??

19. Ima li ovo smisla slati:

Поштовани оци,

Раније нисам веровао. Интересовање за религију ми се пробудило тек када сам се настанио у Либијској Џамахирији где сам годинама радио као инежењер на нафтним пољима. Тамо сам примио ислам, веру Мухамедову. Учио сам Куран наизуст и, како та света књига и шеријат допуштају, узео сам себи три жене. Међутим, када је почела злочиначка агресија истих оних који су и нашу свету Србију пре 12 година мучки напали, дошао сам са своје три жене и једанаесторо деце у околину Ваљева. Овде нам је лепо и живимо сложно сви. У међувремену сам спознао да је Српска црква једина истинита и цела моја породица је прешла у православље. Да ли је грешно да ја сада задржим три жене и толику децу или је грешније да се од њих раставим?

Раб божји
    Светозар

20. Uuu, Oxe, ovo je dobro, malo neverovatno, ali mogu i da se navuku :)

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.