Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Mnogoštošta ne menja poglede na istoriju pa se skrivaju istine... Ovo je minorna laž naspram nekih... I dalje tvrdim da je nemoguće da te bombarduju čitav uboga dan a da preživiš nepotopljen, jebiga.
Pa ima kroz istoriju takvih primera koliko hoces. Kad nekog kenja, onda ga kenja.
A jebote, pa nije brod od lima sa Opel Kadeta. Pogađan, popravljan, ginuli, branili. Realno brod JEBE!
Pa da, nije to Varburg, pa da ga svinje pojedu. A Jorktaun je bio pogodjen torpedom, rupa 4x6 metara, nagnuo se 35 stepeni, jedva doplovio nazad u luku i popravili ga za 2 dana.
Jes', otplovio jer su frknuli u more sve što su imali, ostavili samo pertle...
Дај бре Скочимишу, ти си баш неки хејтер. Па није се то дешавало само америма, него и другима, само што једино амери имају емисије о томе.
Nisam hejter, samo ih ne volim zbog tog hvalisanja i ispiranja mozgova. To je priča o nepotopivosti njihovih brodova, nastala u cilju degradacije protivničke ratne mornarice i avijacije.
Isto što su komunisti radili svojevremeno sa svojim Sirogojno fikšn likovima, Boško Buha i pičke materine. Identičan kalulp. Trehaj u mene iz šturmgevera a ja ću te gađat ručnom bombom 'em trijespeticom' u glavu dok ne pocrkate pa ću se onda bacit u rijeku da mi psi ne razvuku tijelo.
Ta mante, molim vas.
Па исто срање, баш! Мада, није да није тачно, само немаш информације о другој страни, па се јавља таква слика.
E jbg, poenta je da taj brod nije potopljen. Da je preživio rat, da je JEBO.
A već smo rekli na početku o forsiranju Amera. A i mi bi isto tako radili da imamo mogućnosti.
Preživio ko i moj jugo kad sam ga slup'o prije 5 godina - kupio sam drugi al' se zovu isto - Jugo.
Dobro, potopili su ga japanci 1911.
Nisu ga potopili 1911. Taj brod nije ni plovio.