Оно наше што некад бејаше

1. Ја у НБА навијам само за ове што имају наше. И против Лејкерса. Некако ми они најмуфљускија екипа.

2. U Sakramento sa Stojakovićem i Divcem. Kako sam njih voleo. Voleo sam svojevremeno i Čikago Bulse, čak imam njihov dres, sto godina star. Imao sam i Pjanovićev dres, Zvezdin i Stankovićev iz Lacia. Lacio generalno gotivim baš zbog Mihe i Stankovića i jebiga to je tako i ostalo. Imam i Mijatov dres SRJ reprezentacije, dobio od brata. Ne znam jeste šabanijana, ali sam uvek gotivio te dresove. A jebem li ga, opet postoje timovi u kojima može da igra dvadeset pet Srba i opet ih neću voleti, tipa Čelsi, Real i tako neki. Inter pratim navijam da Deki Stanković igra perfektno, a da Inter izgubi. A Milan volim još manje, mada je Dejo nekad žestoko Jebao. Juve ne volim, previše liče na Partizan. :) a što se Francuske tiče, tamo oduvek navijam za PSG ko god igrao u njemu. Hertu sam gotivio zbog Pantelića. Sad mi je cela Bundesliga Dejan Cukić. Ne znam. Mada generalno volim te timove gde igraju naši. E da i Rambo jebe!

3. Mi imamo našeg boga, on se zove Bodiroga.

:zamišlja Džimija u Bodiroginom dresu i umire od smeha:
    Mada Bodiroga je sabijao. Tu reprezentaciju sam mnogo voleo. Nisam spavao zbog tih utakmica. Al Đorđević je bio legenda.

4. Вечерас ћу да гледам Далас - Мајами, почиње у 2 сата после поноћи.

5. Гледао и разочарао се. Превише се ослањају на Новицког... И јебали их онолики тајм-аути и прекиди, у 5 се завршила утакмица.

П.С. Што волим кад је тема моја и само моја, нема никог да ми смета.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.