Transfer blama

1. Live stream vencanja jbt

2. Nije loša ova Alisa. Hoće li prenositi uživo i prvu bračnu noć?

3. Ma kurac lajv da l da seku tortu u 02 sata

4. Лајв је бре, све по пропису. Прочитај датум. У малој сали било боље зезање, хау дип из јор лов и кингс оф леон. У великој је турио Љубиша пиво да се лади и слично. Сад су прешли сви у велику због торте.

5. Фађо ред би био, барем крвав чаршав да сниме.

6. kaka je vrckava ova u haljinici što se lepi za pevača

a svadba brate ista ko i svaka svadba na kojoj sam bio, još sam danas ušao triput na strim i svaki put se pevači raspadali(nisam ubo kad je bio medenica), tako da sam bio i na boljim svadbama

7. Требао си да видиш кад је ушла торта са неким жонглером запаљених коктела који бљује ватру. Не зајебавам се!!!

8. hahah e pošteno, to nisam video nikad

9. Цео сајт је авангарда, погледајте секцију о нама:

Alisa je došla u Niš da studira, i troši tatine parice.
    Bila je ubeđena da „Gospodina Pravog“ nikad neće sresti, pogotovo ne u VIP sektoru gradske diskoteke. Oduvek je bežala od takvih tipova, menadžer sa toliko ženskih kontakta u telefonu, neće biti njen izbor.
    Ljubav ju je načinila još lepšom, najteže ispite sada polaže tako lako, roditelji su srećni i zadovoljni..., Nikad ne reci nikad, Alisa… :)

10. jebeni seljaci i svadbe..jednom seljaku tetka nasla posao u nemackoj, obezbedila mu i posao i smestaj, on posle mesec dana joj rekao:tetka ne svidja se meni ovde, moram da idem na svadbu drug mi se zeni

11. Daj neka salju muzicare iz male sale u veliku, ovaj nece jos dugo da izdrzi...

12. medenica je na ,,CEPAJ STEJDZU,,

13. Ovo što sam ja bacio oko jebo bih oko 95% ženske populacije svadbe

14. Тотално, све витке и преплануле.

15. Haha oll kakav je to degenerik jebeni

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.