Transfer blama

1. Kako ste izbacili primer i kako je ovaj lik komentarisao nakon što je definicija obrisana? :S

2. Napisala skraćenu verziju.

3. Što obrisaste primer? :(

4. Ama nismo mi. Obrisala je sama, sekund-dva-tri prije brisanja.

5. Jebote,ja 2 puta naiđoh na ovu defku (prva sa,druga bez primjera),reko' šta je ovo,treba li da uklešem minus da ostane...

6. A u kurac. A ja refleksno refrešovao i nisam ni pročitao primer. :(

7. hahahah jbg.... Ne znaš šta si propustio.

8. Aj nek mi neko prepriča!

9. Idem sutra da uplatim ktitor nalog da vidim o čemu je reč. :)

Ali to nije transfer blama, to je samo dete retard roditelja degenerika. Promasena tema.

Mene je toliko bio blam da nisam mogao da odgledam klip do kraja. Ali, što kaže Burzum, komentari otkidaju. :)

10. Eee, radi! Ovo je do jaja!

11. Шта је оно јеботе?

12. Peki aj turite među odabrane leba ti :)

13. A jebote, dve različite definicije :) Al kako je ovaj car uspeo da prvo linkuje ovu s primerom, a onda ovu bez, to mi nije jasno.

14. slinavac jedan, ali 'ajde progutala sam to

O gutanju.

15. Боли ме глава

16. Da, aj vaskrsnite da se i šira javnost povalja. A voleo bih i komente da vidim.
    Oćemo u odabrane! :))

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.