Transfer blama

1. Ако воскрешете ту, онда воскресните и ову о истом трошку.

2. Знате шта је јак трип? Када провалите да заправо знате Rockangel у стварности, као што сам ја провалио пре неки дан... Иначе, у пар наврата сам од ње доживео неке од најепскијих трансфера блама, али мислим ћу их задржати за себе, уши ми се зацрвене на саму помисао...

3. GM prva rečenica sabila.... Ova defka je toliko glupa da je obrnula dva kruga i opet je do jaja....

Шаљива пошалица изречена у шали.

4. Jogurte, razumem te u potpunosti.

5. Da ne bude zabune, nisam je linkovao ovde zbog naziva teme, vec zato sto mislim da treba da bude medju zivima.

6. ma opušteno.... Brate ja sam se prevrnuo kad sam pročitao prvu rečenicu.

7. Skoro da je nemoguće to da se zadesi na bilokom testu u bilokojoj školi, ali ima i profesora koji se sete da daju takvo pitanje.

Граматика је превазиђена.

8. Ja sam znao da su žene glupe, al' ovo... Ovo da pošalješ u kuhinju, ono bi pokvarilo varjaču.

9. Mogu da razumem da ljudi iz nekog razloga ne vole macke(svako ima svoj ukus),ali da mrzis macke samo zato sto su macke to stvarno nema smisla.
    Nije ona mogla po rodjenju da bira koja ce da bude zivotinja!Nije trazila da se rodi!
    Mrzeti bilokoga nije dobro,a kamoli jos i macke!
    Macke su jedna divna i umiljata stvorenja ako lepo postupas sa njima,ako ih negujes,hranis,mazis.Ako ih tuces,sutiras,sikaniras,zatvaras,a posle je bacis na ulicu pored kontejnera nije ni cudo sto hoce da grebe i da ujeda i sto pokupi razne bolestine.
    Mackomrzci su oni koji truju macke,ubijaju ih,gaze ih namerno na ulici,guraju im petarde,namerno im nanose bol,koji te tuze i zahtevaju odstetu samo zato sto je tvoja macka spavala na krovu njegovog automobila(jak mi je pa automobil majko moja,YUGO,KEC,PEGLICA).
    Mackomrzci mrze i druge zivotinje,pa i ljude cak!

Čik pogodite ko je autor. :)

10. Vol'o bih da sam ja ovo pis'o.Urnebes...

11. Рокејнџел превазилази ову тему. Курац, превазилази сваку тему. Треба дотворимо подфорум са њеним именом.

12. АХАХАХАХАХАХАХ ЈА СЕ ГУУУУУУУУУУУШИМ ЉУДИ АААААААХАХАХАХАХ!!!
    Сви на лајковање Радмиле!

13. Ljudi,ja počinjem vjerovati da se ona zajebava sa svima nama,jer ovo nema šaMse da misli ozbiljno...nemoguće :)

14. уши ми се зацрвене на саму помисао...

Јогурте, то се каже:

http://vukajlija.com/muda-mi-se-zacrvenela/242540

15. Zbog cega transfer-blam?Ovo je genijalnost u punom sjaju i lepoti.Sve bih ovo turio na naslovnu stranu.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.