Transfer blama

  1. A čuš gdje isto? :)

    Meśa je Mešja

    A ovo je Meša.
    Pričao je prije neki dan Meśa kako je nekog lika zbog toga taksijem pregazio.

  2. meša mešša meššša mešššša meššššša mešššššša meššššššša mešššššššša meššššššššša mešššššššššša

  3. Čestitam Lemaja, upala si preko reda na spisak za odstrel.

  4. Kakav bijednik ovaj dionisiyo. Čist predstavnik populacije čiji je koeficijentu inteligencije bliži onom kod šimpanze nego onom koji ima jedan Gari Kasparov.
    Istina, to je najveći dio populacije ali u tome i jeste problem.
    Naime, smatram da je on jedan sasvim prosječan mladić koji želi biti više od toga obzirom da je samo djelimično svjestan svojih ograničenja.
    Par puta je već pokušao da me uvrijedi i napadne i ispao je smiješan jer niko nije obratio pažnju na njegove pokušaje da me predstavi u lošem svijetlu tako što će mi pripisati neke svoje osobine.
    Naravno kako sam ja praktično savršen u odnosu na ljude njegovog mentalnog sklopa, to je bilo nemoguće pa je ljude vjerovatno više zanimalo gledanje emisije u kojoj Džejmi Oliver sprema Slavene i Mirkove sa karijem nego inspekcijan njegovih fejlova.
    Sitna duša i vjerovatno sin komunističkog policajca. Šta reći.

  5. Hahaha bravo dušane imperatoru, da ne kažem care.
    Javi se smarku za odabranu, reči da sam te ja poslao.
    Hahah jao, kakav kralj, ne mogu sebi da dođem.

  6. http://img1.wikia.nocookie.net/__cb20110625132235/icarly/images/e/ea/Joker-Clapping.gif

    to je najveći dio populacije

    Jel namerno dio, kao skraćenica od Dionysio? Dobra dosetka (ako je dosetka).
    Inače, nemam vremena da se pretačem sa vama rajderima koliko vas ima, ali za razliku od rajdera, ti si dobar trol, bez zezanja. Jeste da pričaš nebuloze, ili da ne pokrepiš ništa od toga što si israo, ali si bar kreativan.

    Naravno kako sam ja praktično savršen u odnosu na ljude njegovog mentalnog sklopa, to je bilo nemoguće pa je ljude vjerovatno više zanimalo gledanje emisije u kojoj Džejmi Oliver sprema Slavene i Mirkove sa karijem nego inspekcijan njegovih fejlova.

    Inponuje mi što si trošio TVOJE CENJENO VREME KAKO BI OVO SMISLIO da postuješ. U svakom slučaju, puca mi kurac šta lupaš i izmišljaš, i stoti put ti kažem da se ne sećam ni kad sam te zajebavao (ne kažem da nisam). Jednostavno puca mi kurac za tebe, nemam pojma što te moje reči toliko pogađaju da smišljaš uvrede koje više štete tebi nego što pogađaju mene. Idi zahvali petru panu za srećno detinjstvo.

  7. Inponuje mi što si trošio TVOJE CENJENO VREME KAKO BI OVO SMISLIO da postuješ

    da smišljaš uvrede

    Trošio vrijeme da smislim? Daj molim te, nemoj da se vrijeđamo...
    Pa zar stvarno misliš da bih ja trošio svoje vrijeme da bih smislio neki odgovor na tvoj krajnje jadan pokušaj prozivke?!
    Heh! Sine, ja kanališem svoje postove, tj. sve što napišem mi jednostavno izlazi iz glave bez ikakvih svjesnih modifikacija.
    Strašno kako je omladina nevaspitana danas. Moraš ti da pojedeš još dosta bebilaka da bi ušao u bilo kakvu raspravu sa mnom.

  8. E, iDIOte, koga si ti popiš'o? Pokri se ušima. Nemoj da laskaš sebi jer ti si običan isprdak!

    Očigledno nemamo istu interpretaciju izraza 'popišati'. Naša rasprava se svela na vredjanje mene i Vidosave koja je doktor nauka. Čime me definitivno popišao nisi. Popgšan si ti, jer si u nedostatku argumenata, a pored onih koje sam ja iznaseneo, počeo da vredaš.

  9. Nije što fejluje, nego me zanima mišljenje drugih ljudi o autoru čiji je nadimak dusan1001.
    Ja tog čovjeka često vidim na forumu ali ne čitam njegove postove jer mi valjda preko kolektivne svijesti dolazi informacija da su krajnje nekonstruktivni i često odurni za čitanje obzirom da ne posjeduje bogznakakvu kreativnost.
    Jedina pohvalna stvar u vezi njega koju sam uspio primjetiti, a koja je opet prilično subjektivna, jeste njegov prethodni avatar sa trofejom neke retardirane mačke.
    Ja imam osjećaj da je on pomalo transfer ali ne želim ga žigosati kao takvog ili se usmjeriti ka pronalaženju dokaza za to ako još neko ne potvrdi da je on upravo to u njegovim očima, jer bi u suprotnom bilo samo obično trošenje vremena ako se ispostavi da je normalan decxko.
    To kažem zato što svakako ne planiram značajniju komunikaciju sa njim u nastavku svog bivstvovanja na ovom sajtu.

  10. Čudo do sad nisi stavio Vidosavu na glavatar, umesto nade macure?
    Pročitaj šta si napisao, ili pitaj nekog da ti objasni jer možda ne kapiraš najbolje, pa onda teraj dalje. Ti si taj što vređa, a to je verovatno jer i tebe svi vređaju ovde, pa si onda zdravo za gotovo uzeo da te i ja vređam. Voimjaoca.

  11. Objasni mi ti, Njegošu!

    Pazle, ne želiš da znaš kako ja zamišljam autora dusan1001... Lololo

  12. Ja te zamišljam ko cigana rajderu ko što i jesi lolo
    A tos ti pazle aj samo mi reci odakle ti ideja da ja moljakam bilo koga a pogotovo smarka za odabrane?

  13. Viš da bunca, teraj ga u kurac.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.