Transfer blama

  1. A tos ti pazle aj samo mi reci odakle ti ideja da ja moljakam bilo koga a pogotovo smarka za odabrane?

    Nijesam rekao da moljakaš brate, nego da mu se javiš da ti odabere nešto jer ne znam bolji način u ovom trenutku da ti se zahvalim na tome što si svoju mudrost podijelio sa nama :-))))))))

    +++

  2. Na to i mislim što bi ja moljako bilo koga za odabrane.

  3. A gužvač ti si pazl? Leptejebo, pa ovo španska serija.

  4. Ahahaha,posle dva sata ti je konačno kliknulo. Bravo ti.

  5. Na to i mislim što bi ja moljako bilo koga za odabrane.

    Ma ne da moljakaš jebemuoca, nego samo da rečeš da sam te ja posla i da ti odabere nešto jer si genijalan.

    EDIT: Ako ne bude htio, reči mu da sam mu viđeo ono za onaj kamion i da se ništa ne sjekira.

  6. Ma ne da moljakaš jebemuoca, nego samo da rečeš da sam te ja posla i da ti odabere nešto jer si genijalan.

    Imamo različito viđenje pojma moljakati to za mene jeste moljakanje :(
    Nego pošto si pored valdemara i granjke najveći filozof na sajtu šta to tera ljude da svim silama pokušavaju da se prikažu u što boljem svetlu na internetu putem virtualnog kurca(čitaj odabranih)

  7. Nego pošto si pored valdemara i granjke najveći filozof na sajtu šta to tera ljude da svim silama pokušavaju da se prikažu u što boljem svetlu na internetu putem virtualnog kurca(čitaj odabranih)

    Nijesam znao da uživam tu titulu. U isto vrijeme sam i polaskan i uvrijeđen jer imam osjećaj da je to negativna etiketa ođe.
    Elem, probaću da odgovorim na tvoje pitanje.
    Mislim da je ljudima odabrani sadržaj donekle potvrda kvaliteta ali da je u najvećoj mjeri zapravo samo put ka nekim beneficijama kakve su sajt bez reklama, boja na četu ili u slučaju komunalne sekte, spisak pratilaca, da možeš kasnije pošteno da im se odužiš. (edit: bar se nadam da je to slučaj kod onih koji žele te odabrane, jelte, jer ovo prvo je krajnje nezrelo)
    Meni odabrana npr. ništa ne znači. Fino bi mi bilo da skupim još 2 komada pa da imam boju na četu jer tamo provodim 90% vremena na sajtu ali da mislim da će mi e-penis nešto porasti od toga ili da će 10 odabranih značiti da sam bolji od nekoga ko ima manje, nipošto.

  8. Kolko sam ja bio srećan kad mi je odabrana prva defka, lupao sam refreš osam sati bez prestanka i imao puls 140, s drugom odabranom isto tako, kod četvrte je oduševljenje već splasnulo, a sad me boli kurac i žao mi je zbog toga. Zavidim ovim aktuelnim borcima za odabrane, to je jedan sasvim solidan kratkotrajan osećaj uspeha, nešto kao kad među deset drugara najjače zabodeš krušku u luna parku(a to nisam iskusio, jebiga).

  9. ^ +1

    Prva defka odabrana bila "aaaa kakav sam car ne mogu da vjerujem" pričao sam ljudima koji ni ne znaju šta je vukajlija kako mi je odabrana defka i bolio me kurac što me gledaju kao da im pričam o uzgajanju slatkovodnih jastoga.

    Druga defka bila isto tako nešto, možda čak i jače jer sam bio u fazonu da ne može biti da imam dvije odabrane ako nijesam baš dobar autor, ono kao jedna je možda sreća, druga je samo potvrda uspjeha.

    Treću, četvrtu, petu i šestu sam dobio u razmaku od najviše dvije neđelje i toliko me smorilo da kad mi je Kostić mijenjao nadimak i ostavio jednu defku u odabranima ja rekao da makne, ne zato da bih ispao lažni moralista, nego jer nije to taj filing.

    Sedmu sam provalio da je odabrana poslije 2 dana.

    Osma me bila blam što je odabrana.

  10. Osma me bila blam što je odabrana.

    Koja prokenjačina"

  11. ja kad mi je odabrana definicija bila,zvao sam celu rodbinu da vide,baka me poljubila u chelo...poslali smo zyclonu viski i bombonjeru

  12. Normala ollanik, jakad sam dobio defku prvu, adidas brada, pa to je ceo jebeni komšiluk i faks znao.
    ISTO VEČE BANOVAN. Al to je bila defka dana a ne ovo odabrano sranje ko sad

  13. Secam se prve odabrane ko juce da je bila. Na poslu sam video plavu stiklu. Odmah sam izasao s posla. Sluzbeno. Naravno.

  14. neprocenjivo. Al nje isto ko nama kad odaberu i nekim slepcima sa sajta olololo

  15. Kad smo elita, a ne kmetovi lolo

  16. лололо Ово је у рангу оног "моста" што је Бане Банана отварао у неком селу код Ниша.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.