Transfer blama

  1. Па из Новог Сада. Видео сам давно ту њихову зграду, имају набуџени К9 знак на врху. Говно од телевизије.

  2. Haha kako si to saopstio kao da je najnormalnije da smo svi iz ns

  3. Па нисам ни ја у суштини, али оно, то му дође нешто као Мост, сви знају... бар сам мислио да знају. :)

  4. Ево сад тражим мало. Видим да су докторку окрпили да је сатаниста. Више не знам коме да верујем. :(

    BOŽIDAR Pozdrav Zorane,procitao sam na tvom sajtu sta si sve doziveo od gledanja u sunce,i ja sam gledao nesto kratko mozda 2min,pa sam otiso kod svog duhovnog oca pitao ga za to reko mi je da ne radim,odmah sam se ispovedio i prestao.Ali,upoznam Dr.Sladjanu Velkov koja mi je to i preporucila,kad je videla da ne moze da prodje to kod mene,ona meni preporuci sirovu hranu,znas i sam sta je to.Onda prihvatim i budem 100% na sirovoj hrani--------------------------------------------------------------------------------------opet ponavljam bio sam u telu ali iz tela je neko drugi govorio,i onda sam poceo da osecam kod nekih ljudi demoski smrad,poceli su demoni da me napadaju, jednom trenutku nisam znao koje je vreme morao sam da zgrabim tel. da vidim u kom sam vremenu kao talas me smiti na desetak sekindi totalni se pogubim-------------------------------------------------------------------------------------------Eto to je neko moje iskustvo koje sam proso ima jos detalja kojih ne mogu trenutno da se setim. Neka te dragi Gospod cuva drzi se pravoslavne vere i ne plasi se nicega sve vreme dok sam to prlazio nisam bio uplasen jer su me molitve spasile kojima se molim svako vece svecima i Gospodu Isusu,Srdacan Pozdrav neka te Gospod blagoslovi i molicu se za tebe drago mi je i ti da si se iscupao iz demoskih veriga.

    IVICA POMAZE BOG!!!Mislim da biste trebali narodu da kazete i za dr.Sladjanu Velkov jer ona takodje narodu gura gledanje u sunce a sa druge strane kao preporucuje narodu iskljucivo presnu ishranu i da se klone lekova it.sl....Ona je takodje izjavila da je sa celom porodicom presla tih 45min i da se oseca fantasticno. Mislim da je ona neprijatelj br 2 posle Мikana a mozda cak i opasnija od njega jer je narod samo tako slusa zbog njene doktorske titule.OBRATITE PAZNJU U VEZI NJE OBAVEZNO.Moj brat joj je verovao i bio je doso na 7 min i dok je gledao u sunce su mu se desavale razne cudne stvari i vidjanja i snovi koji kako kaze su bili bas realni i kosmari i ko zna sta sve .Ali hvala Bogu desilo mu se da dok je gledao u sunce pocinju da mu se prividjaju krstici gde se i rasmislio da ode do crkve i pita svestenika o svemu tome i dali je ispravno,svestenik mu je odmah reko da prekine sa tim jer je to klasicno idelopoklonstvo i da je opasno.--------------------------------------------------------------------------------------------------Nasli smo vas sajt i mnogo mu je pomogo jer je dugo trazio nekog ko je tako nesto proso tu je i uvideo konacno da je prevaren od strane demona na svu srecu daleko blaze u odnosu na ono sto ste vi prosli...Verujemo vam kompletno sve sto ste napisali jer se prepoznaje u recima istina.Samo tako nastavite imate podrsku mahimalnu!

    Па из Новог Сада.

    А нема више у НС?

  5. Možda i ima jebemliga ja na kablovskoj nemam

  6. Ево, сад сам упалио тв, ја имам. Али ово је стари снимак, пошто сад имају неки фенси знак у углу, пише ТВ9.

    Ако је то тај канал, уопште.

    https://www.facebook.com/dr.sladjana.velkov

  7. Је л' још увек имају овакве умишљене кретене као госте?

  8. Хаха брате, знам за канал али није да га гледам. :Д Мислим, Канал 9, јбг.

    Али ено ти горе линк од Волкова па је стартуј на фејсу.

  9. Посл'о сам јој захтев.

  10. https://www.facebook.com/7up.vukajlija

    About
    Ovo je zvanična stranica autora sa sajta vukajlija.com koji se zove 7up. Ovde možete izneti sve svoje primedbe i pohvale, a i videti sve novosti od dotičnog autora a i ono najbolje od ostalih autora.
    Biography
    Odabrane reakcije:

    1. http://vukajlija.com/reakcije/12365

  11. Хаха, ово ми баш није јасно. На страну све ал' што севен ап?

  12. Auu, kolko su ovoga roditelji voljeli dok je dijete bio.

  13. Хаха, ово ми баш није баш јасно. На страну свем што севен ап?

    Не знам ни шта ме питаш, али нема везе са докторком. Налетех случајно, па да поставим на одговарајућу тему.

  14. ova žena ima 20 hiljada pratilaca.

    au gari koje haludže

    https://www.facebook.com/dr.sladjana.velkov/posts/10203261506960752?stream_ref=10

    Ruski naucnik Grebenikov je otkrio da buba skarabej moze da levitira bez letenja i da to moze zahvaljujuci levitirajucim krilima. Uzeo je puno takvih krila, zalepio na platformu koja je levitirala i kojom je moglo da se upravlja i putuje.

    http://www.youtube.com/watch?v=hYJXE4FCm7Q

  15. Хахаха, то као Кристијан кад се нудио да скочи на Тирану са атомском бомбом на леђима. Пошто сама бомба не би умела да падне на земљу (нека сам објаснио ако неко није разумео).

  16. чекај бре, стани, ШТА ЈЕ ОВО 7УП КОЈИ КУРАЦ!?

  17. Па како шта? Званична страница:
    http://vukajlija.com/recnik/autori/32415

    Има и твитер

    OD SADA I NA facebook-u ili na twitter-u, PRATITE MOJ RAD I U MOJOJ ZVANIČNOJ GRUPI.

    1 https://www.facebook.com/7up.vukajlija

    2 https://twitter.com/#!/7up_vukajlija

  18. Što se tiče kanala 9 sada ga i ja našo ne šaltam često do 50+ kanala verovatno ga zbog toga nisam primetio.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.