Transfer blama

1. Ne znam shto serete po georgijevu sutra palim na cert

2. Što ne bismo srali po njemu, kad je to elementarno pravo i krucijalna crta ličnosti svakog čojeka. Zdruge strane, štujem Đeorđijeva jer ne sluša muziku od koje živi, jerbo se ko i on, privatno drogiram bluzom i džezom; evo uspješno već 20 godina.

3. Georgijev je za mene car, bez zajebancije, ima najjači studio u Beogradu posle Željka Joksimovića

4. Znaš kako, Davide, snimak sam postavio jer je transfer blama, po meni, to što verski poglavar dolazi i u gradu gde jedan kurac verski vodja sere i siri netrpeljivost, on nastavlja priču i stvara tenzije. Eto to je transferčina, nepromišljenost velika, nije on neki čoban, on predstavlja instituciju koja ima najveći ugled medju Srbima, njegova reč ima ogromnu težinu, i još on mi treba u gradu, da mi potpaljuje mržnju, kao da toga nemamo dovoljno. Obalate mi muda svi vi van Pazara koji serete o nacionalnostima a ne živite ovde i ne znate kako to utiče na nas mlade, koliko nam stvara probleme to što jedete govna vi iz Begea.
    E da, još ovo, pun mi je kurac tih "dokaza istorijskih" o poreklima, znaš, jebite se. Te istorijske činjenice možete da nabijete u šupak, govna jedna nadmena.
    Hvala na pažnji i pozdrav za sve u studiju.

5. Vi šumari što živite u jednonacionalnim sredinama ste opterećeni nacionalnošću, toliko da Srbe iz Sandžaka zovete "Turcima", a one sa Kosova "Šiptarima".
    Eto, i zbog toga mi obalate muda moja "turska".
    Ako može pesma od Marinka Rokvića "Možda smo se sreli al poznali nismo".

6. Nije ni čudo što se ova tema zove "Transfer blama".

7. Ma haos, al' eto postoji Vučić da nas spasi, inače propadosmo.

8. Generalno za sve je kriva bifurkacija, koju je Kale napravio.

9. Protektant, brate moj.

10. DANAS JE DAN VELIKOG KONCERTA DRAGOG NAM VLADE GEORGIEVA.

Po meni najveći doprinos humoru mu je ovaj:

http://www.youtube.com/watch?v=tRLfmR4yLhE

11. Znam, al ovu bi jebo al Stefana ne bi lolololo

tako da je glupost oproštena.

ZHELIM BITI KRSTO UMESTO KRSTE

12. realno najviše me je zabrinuo onaj lik što hoće da plevi i ženi al radovic. Kapiram da ce uskoro da bude u novinama, u rubrici hronike lolo

13. Kakav mučenik milina za wideti

14. Au slosilo mi se od vucicevog djuskanja i didzejisanja, jedva sam prekost'o od transfera!

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.