Transfer blama

1. Sve i da je tačno ovo što je rekao Irinej, a nije tačno, nije trebao da ovo izjavi. On je neko ko treba da smiri situaciju u narodu, a ne da je rasplamsava, pun mi je kurac tamo nekih Zukorlića i pedera iz religija koji jedu govna javno.

2. Pa tako ti je vjekovima, religija je povod za ratove. Zato se ja šprdam sa onim slikama krstaša.

3. Е, кизо, одакле је ова слика? Да је нама овај усисивач да извуче воду, лако бисмо се бранили.

http://www.dodaj.rs/f/H/BJ/34Th9f4T/usisivac.jpg

4. Sve i da je tačno ovo što je rekao Irinej, a nije tačno

Како то мислиш није тачно?

nije trebao da ovo izjavi. On je neko ko treba da smiri situaciju u narodu, a ne da je rasplamsava, pun mi je kurac tamo nekih Zukorlića i pedera iz religija koji jedu govna javno.

Ма вајду га бре, о национализму и тим муњама може да се прича само ако се пљују Срби, а чим се дотакну неки други, они се одма нађу увређени и захтевају мир, поштовање међународних права мањина, БЛА БЛА. Е па не може Мађар у мојој земљи да се прави да не зна српски и да неће да ме услужи у продавници пре пар година кад сам био у Суботици, а да се овај лик проглашава менталним болесником. Јебите се издајници

5. a nije tačno

Тачно је.

On je neko ko treba da smiri situaciju u narodu, a ne da je rasplamsava

Да, пробудио је у нама жељу за убијањем и ратом овим позивима на љубав према муслиманима. Како је само смео?!

6. http://m.youtube.com/watch?v=SDzSVNJBNTw
    Evo za projektanta da mu ne kucam. To je istorija, ti si sad musliman i trebada postujes svoju veru al ne mozes da kazes da nisi od srba poreklom. Ionako u pazaru pdakle si imas samo tri ili cetri prave turske (poreklom) porodice, a znam dosta pazaraca i srba i muslimana. Imala je i neka knjiga koju je ja mislim istoricar corovic (musliman a ima i srba corovica) napisao u kojoj ima srpsko poreklo za dosta porodica pazarskih koje su sad muslimanske al to ne moze da se nadje ta knjiga jer je zabranjena. A jel se na ic prezivas? I ako niste od srba od koga ste?

7. Momci, ja nemam nameru da ulazim u rasprave sa vama. Vi imate svoje mišljenje, koje ja poštujem, ali mislim da je pogrešno. To je sve.
    Zato, poštujte moje mišljenje, kao što ja poštujem vaše.

8. http://i.imgur.com/am6Bd9C.png
    брате шта је са овим словима горе

9. E to sam i ja skapirao.. kad neko pise ispod klipa sa tjuba, budu tako manja slova, tj nekako kao da je manji razmak izmedju njih..

10. Protektant, zašto odbijaš da poveruješ u to što je rekao Irinej? Da čujem tvoju verziju, zanima me, ali je lepo obrazloži.

11. Proyectant*

ali je lepo obrazloži

Ma ne, gde da obrazlažem išta na Vukajliji, samo će se pokrenuti loop rasprava, što mi i nije cilj.
    Sasvim je glupo da se mi raspravljamo oko toga, veruj mi, to je nebitna stvar u današnjem vremenu.

12. Pa kad je nebitna sto ti smeta irinejeva izjava?

13. Vjera je najveća paljevina za lude tipove. Pola vas je kao ovi.

http://www.youtube.com/watch?v=RdE5fvX9FdA

14. Miloše, prectava je završena.

15. Momci, ja nemam nameru da ulazim u rasprave sa vama. Vi imate svoje mišljenje, koje ja poštujem, ali mislim da je pogrešno. To je sve.
    Zato, poštujte moje mišljenje, kao što ja poštujem vaše.

јеби се брате значи. немаш намеру да улазиш у расправу ал имаш намеру да овде оставиш видео неки и искоментаришеш га па онда кад ти неко одговори онда нећеш као да причаш.

можеш ти да мислиш да је погрешно колико хоћеш, постоје научне тезе које су јасне по том питању. није то ствар мишљења него ствар доказа, критичког размишљања, научне методологије.

сваког србина муслимана, лично, сматрам потпуно равноправним грађанином ове земље и овог народа и било би ми много драже када исти не би настојали да се отуђе од осталих срба. то и јесте порука ове изјаве, да смо једно, да нас спаја заједничко порекло, позив на љубав и на разумевање а не уношење нестабилности, нестабилност стварају људи који слепо одбијају да прихвате најочигледније ствари на свету маскирајући их разним новотаријама и измишљотинама како би створили своју нову нацију. е то је тужно.

16. Спешали пеј атеншн то дииз кивордс хир, пројектант:

да смо једно, да нас спаја заједничко порекло

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.