Transfer blama

1. Ole, ovaj lik se sprda, sasvim je normalan baja, osim što je đembeo, a verovao ili ne, ovo mu je žena.
    https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xap1/t1.0-9/q71/s720x720/1380439_710280025655760_640050394_n.jpg

2. gledao sam neke klipove gde je kao ozbiljan i bas je ozbiljna prsotina
    nista manje prsnut nego na ovom klipu xd

3. Ovaj djembeli ima solidnu pičku, ako mu je to riba eventualno

edit: obzirom koko je aknav

4. Pa žena oće aknavog i ružnog, da bi ONA njega popravila i tako to. Ako je čojek unaprijed OK, koji kurac, ne može ga plastelinisati po volji.

5. Koji je averejdz srb ovaj đoković napumpao je i sad je ženi lolo

6. celtic
    Pa žena oće aknavog i ružnog, da bi ONA njega popravila i tako to. Ako je čojek unaprijed OK, koji kurac, ne može ga plastelinisati po volji.

И то још буде безосећајни скот који је не цени, поред тога што је ружан, а ми добри ликови који бисмо дали све за њу останемо сува курца :((

7. jao citao sam ovo za djokovica...nasi ,,uvazeni,, psiholozi i sociolozi da pisu onakve gluposti, nije ni cudo sto imamo najgore zdravstvo na planeti..sad sam ja nenormalan zato sto ne volim djokovica ili sam ljubomoran.da budem ljubomoran na nekog koga ne poznajem uopste pa pre bi bio ljubomoran na sasu popovica on razbija one mlade seljancice i gomilu drugih.eh kad bi bio pilot i da nosim bojevu glavu grunuo bi je po sred beogrda ne bi trepnuo

8. Koji komentar jebote...

Ovo je pisao Novak Djokovic i gresna mu vanbracno napumpana djevojka Jelena, vidi se po tome sto pominju hlijeb kao nesto lose (na osnovu djokoviceve ishrane kojom je dosao do djavolskog vrha atp liste), a svi znamo da je hlijeb tijelo naseg Gospoda, sramota i stid, jos mu djevojka trudna van bracne zajednice, ako ima Boga dijete ce biti mrtvorodjeno.toliko.

9. ма то неки лудак са пуја јер сам тамо качио

10. Ma znam nego ovo sa mrtvorođenim đetetom pobedilo.

11. Добро, ово је већ стварно трансфер. Оно, не волим га ни ја, али брате...