Transfer blama

1. Турено.
    И ја мислим да вреди прочитати.

2. Džimi gajbu piva za ovo! HAHAHAHA!

3. aj se kladimo da ce sad imati skor 150:40

4. Teletabisi jebu kevu...

5. sto bre minusi ono je tolko lose da je genijalno

6. Imaće dobar skor, ima to svoju publiku ovde. Nego 'ste primetili da tekst ima uvod, razradu i zaključak? :)

7. Parkiranje na tramvajskim sinama

To je najbolji nacin da skorojevici,pedercine,sponzoruse,mamini i tatini sinovi i cerkice pokazu celom gradu svoj novi mercedes E klase.
    Ocekuju vrhunski tretman svoje igrackice kao na najelitinijem parkingu.
    Misle da imaju pravo da se parkiraju gde hoce da zavrse svoje poslove(kao da oni nesto rade,zenske cesu picku,muskarci se ili pederisu ili razracunavaju),a ovi ostali ucesnici u saobracaju mogu da zakasne na posao,na ispit,na pismeni iz matematike...
    Najgore su one kurvetine sto se parkirajuna sinama, odu jebacinu i ostave svoje malo dete u kolima da place!!!
    Kakva je to majka?!

Mozda ni ja necu biti bogzna kakva majka,pa necu da osudjujem,ali jedno je sigruno-svoje dete necu setati van mesta predvidjenog za setanje,necu ga ostavljati samog na ulici,ili u kolima,i necu JA setati na trotoaru,a dete na ulici!!!!!

8. Nego 'ste primetili da tekst ima uvod, razradu i zaključak? :)

Само још да увуче два прста сваки нови пасус. :)

9. Brate, na granici je da piše defke o uvlačenju dva prsta.

10. Ova mi je definitivni pobednik.

11. Sprdamo se sa devojčicom od, kol'ko jebem li ga-petn'estak, biće nas blam!

12. ...na pismeni iz matematike... HAHAHAHAHAHA

13. Има 18 година :)

14. Francky Delevra

Sprdamo se sa devojčicom od, kol'ko jebem li ga-petn'estak, biće nas blam!

Nema veze, na pravoj smo temi :))))

15. Ne znam za vas,ali ja se ne sprdam.Meni je ovo stvarno vrh.

16. Da li je vasa kafa dovoljno jaka?
    Pederska reklama koja te uvek obeshrabri na putu do skole kada ides ujutro, jer koliko god da si inteligentan samim tim sto ne mozes da pronedjes jebeno slovo N u redovima M jer si umoran ko pas ti skine osmeh s lica. A, onda jos priskoci jedna mamurna ziljava picka i vice na sav glas: "Otkrila sam gde je slovo N!" ili "Izbrojala sam sve soljice!" , paz da ti poverujemo.
    Bravo Kolumbo!A,sad mi reci da li je tvoja kafa dovoljno jaka da ti kaze gde si zagubila tangice sinoc i da li moze da ti pomogne da izbrojis koliko puta si se kresnula ako si pijana videla svog jebaca cetvorostruko,a tek ako si imala njih vise?!

Pri normalnim uslovima,kada sam naspavana i kada nisam gladna mogu da pronadjem sve!

17. Ko moze na ovo da da minus?Ovo je na nivou Top liste nadrealista.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.