Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
to je posledica dubljih problema, ne sam problem. a ljudi su ljudi gde god da odeš. Razdvoji blizance, jednog ostavi ovde drugog pošalji da živi ukanadu. Ovaj ovde ima veću verovatnoću da postane ''stoka'', da sluša turbo folk, baca masan papir od bureka na ulicu kad ga izmljacka, dok će ovaj drugi verovatno da bude civilizovaniji jer će da odrasta u drugačijem sistemu.
mislim da ovo nije tačno. I norveška je bila jedna od najsiromašnijih zemalja evrope a sad imaju najviši životni standard. Srbija nije oduvek bila siromašna, u nekim periodima istorije je sasvim dobro parirala ostatku (dok oni rukom mi boc escajgom)
treba, ko je pametan i može mu se neka bega.
za razliku od produhovljenog nadimka poput janpi, koji ostavlja utisak intelektualca akademika i vodi rasprave na nivou nobelovca, naravno kad ne skida dresove deci
Dvajte ubi ga brate ko iz puške axaxaxaxaxaxaxa
To što te mrčemo na Partizanovoj temi nije razlog da psuješ, momak.
('' ,)
kakva nubara jbt
za tebe dvajte sam akademik svaki dan
Janpi je ubedljivo najgluplji nadimak.
janpi, mislim da te ne vole
Janpi je ubedljivo najgluplji nadimak.
O, ironijo!
Jericho je do jaja nadimak, ja bi voleo da sam Jericho dva puta mesečno.
Jericho, aj da đoramo naloge 2 puta mesečno po dva sata? A posle ko zna...
Sizif Skizofrenik objasnio nadimke za vjek vjeka.
Samo na ovoj strani:
-labokv,
-Truleks Krpa,
-janpi,
-ollanik,
-Dvajt,
-Boxer,
-Pseto88,
-Tibor Vaci,
-Jericho
Skup bolida, rekao bi neko sudeći po nikovima.
edit: a možda bi i ovako neko rekao
јес, ретарди, кажем и овако
Ne znam za ostale, ali sam siguran da olanik i bohor nemaju problema sa eksternom morfologijom za razliku od izvjesnog Stephena Hawkinga i njegovog ovdje prisutnog dvojnika.
rasni je ubedljivo najgluplji.
osecam se ko karleusa pseto
kornelije se loži da ribama citira onjegina
bez zajebancije
Janpi oces da se jednom nadjemo u gradu da te namlatim?
хахахаа пазле какав аватар
zar nije dogovor bio da se zatvorimo na livadi?