Transfer blama

1. Na ragbiju mi je kul skroz, kosarka je previse zenski sport za tako nesto

2. Je l' tačno ono što Denis Hoper kaže da su Maori osvojili Siciliju?

3. na ragbiju izgleda bolje i zbog one opreme. a i zato sto ga igraju dobro. u svakom slucaju ne bi ja protiv amerike u basketu igrao ovo lololo

edit: evo i novog materijala. mada bora krca on nije za trasnfer nikako. nema boljeg od bore

http://www.prva.rs/show-biz/vesti/51857/sasa-popovic-preti-ivanu-ivanovicu.html

4. Da si se iole bavio profesionalno sportom, znao bi da ti je osnovno prije svake utakmice da se "naložiiš", a ne da se ideš "igrati" sportske igre. Ovo je svjetsko prvenstvo, nisu male olimpijske igre u Priboju. Neko ovako, neko pušta određene pjesme tokom zagrijavanja, neko radi neke rituale u svlačionici, neko ne mijenja veš u kojem pobjeđuje dok ne izgubi. Niko ne ide samo da se igra lopte. Ide se na pobjedu, a ne da se igraš sa drugarima iz dvorišta.

5. ja npr ves ne bi menjao

6. Pa normalno da moraš da se naložiš al ne ratničkim plesovima gde protivničkoj ekipi pokazuješ preklane vratove i dernjaš mu se MOGU POGINUTI, MOGU PREŽIVJETI, TAMA JE PALA, STAPAMO SE ZA ZEMLJOM, IDEMO NOVI ZELAND, ČUJTE SRPSKI DOBROVOLJCI BANDO ČETNICI.

Nekako mi ljaljanski to raditi na sportskoj manifestaciji koliko god se ti ložio.
    To je slično kao kad smo mi igrali protiv Švaba fudbala pa sad su fudbaleri trebali da se zagrle i zapjevaju NAŠEG SIMU UBILI SU NEMCI PRESEKLI GA MITRALJESKI MECI.

A i ono, himna tu neka svira, što se ne lože na himnu.
    Al eto ima i izuzetaka, kad su jednom igrali protiv Irske uradili su Haku u svlačionici, da se nalože.

7. https://www.facebook.com/filipmitrovicofficialfanpage/timeline
    njegov status
    Od dana danasnjeg sve moje drustvene mreze ce biti posvecene sirenju ljubavi i pozitivne energije. Moram da udaram kontru, totalno ste se pretvorili u rulju pozera, pljuvaca sistema i zivota u Srbiji. Toliko od mene.

8. SLADOLED MONTEVIDEO HAHAAHHAHA SLADOLED HAHAHHAA MONTEVIDEO

mosha i tirke se prevrcu u grobu jbt

9. Још један текст слободарских русофилских прдежа

http://www.pravda.rs/2014/09/05/foto-velika-britanska-prevara-stounhendz-je-sagradjen-1954-godine/

10. Још су гори ови који се озбиљно примају на то

11. HAhahahah jes blam ovi komentari o Stounhendžu a i sam članak. Mada ko od nas može biti siguran da nije sagrađen pedesetih? Što kaže jedna veoma pametna žena:

NISAM VIDELA I NEMOGU DA KOMENTARIŠEM.

12. чекај брате, јел ови праве неку копију или су га преместили?

13. Ma jok, pošto to tu stoji tipa pun kurac godina normalno je da se prevrne, spadne, razvali, postoji nešto što se zove RESTAURACIJA, ljudi uzmu i fino poprave, ne ostave kao Srbi da strune i nestane.

14. Je l' tačno ono što Denis Hoper kaže da su Maori osvojili Siciliju?

Nije tačno. Maori=Novi Zeland; Mavari=Sjeverna Afrika, pokorili cijelu Španiju i Siciliju i nametnuli im svoju nekulturu.

15. jel mu ovo bio entrance song u novom pazaru?

16. izijemflips, da li je to Bilal Bosnic na tvom avataru? poyy

17. pitanje ti je potpuno neumesno, jeste da se salimo ali negde postoje i granice..

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.