Transfer blama

1. Kad sam ga video u niškom Tempu. Došao nekom ljubičastom vitarom, pored njega tri klonca oko 16 godina koji ga prate i navlače mu pancir kad je ulazio u Tempo.

Koja seljana jbt.

2. najjaci lik na balkanu u ulicnoj tuci sig

da
    al kad bi se shalili :DD

3. ahahah, a stvarno ima nekog debelog cigana od 16-17 god koji je tako zaljubljen u njega i sve mu veruje i on mu je kao verni pratilac....
    koje patetisanje, kao njemu je zivot ugrozen pa mora da stavlja ispred megamarketa pancir

4. u niškom Tempu

Koja seljana jbt.

5. Brate, ti si od onih bubuljičavih jadnika koje su maltretirali u školi, pa si tu svoju poniženost rešio da izlečiš prodavanjem sakoa iz moskve.

6. pa ne znam bas, on prica da je materijalno bas dosta bogat i da je medju 5-6 najjacih i najpoznatijih navijaca na juznoj tribini....e sad sta je istina ja ne znam iskreno

7. istina je u sredini...

8. јебени босанци

9. jel sam jedini koji ima zelju da sve snage sutne ovog teshu u glavu i rebra dok prica ovako kretenski?

10. i njemu i miroljubu petrovicu bi gazio po glavi dok ne postanu tecnost ne bi ni tu stao

11. Je li Miroljub onaj bilmez sto kenja da je veliki kanjon Kolorada americka prevara i ljudska tvorevina i tvrdi da voda ne moze da probije kanjon jer voda ne razmislja, pa zaobidje planinu, a ne da ide uz nju kako bi je vremenom "sprala"? Ako jeste malo mi se ugojio ovde i matoriji je.

Dok sam to gledao i slusao ozbiljno sam dobio nagon da mu samo kaziprstom i palcem polako gnjavim facu sve dok ne pokidam i poslednji komadic mesa.

12. Miroljub je naucno dokazao da je zemlja stara 6000 godina. Svi cete u pakao

13. teša tešanović daleko dogurao, a nekada je bio samo metalac koji kači slike sebe sa svojim kurcem u šaci po forumima

treba i jednog i drugog našutirati cipelama u potiljak

ušao sam na random minut klipa i čuo sledeće:

-gospodine petroviću, čuli ste za masakr u žitištu gde je čovek uleteo u kafić i pobio silne ljude, mislite li da bi manje ljudi nastradalo da su gosti bili naoružani?
    -pazite, to je ubistvo u pola dva ujutru...šta će ljudi u pola dva izvan kuće, kao, poslao sam ćerku tamo pa je trebalo da odem po nju u pola tri, kakav je to otac koji pušta ćerku da bleji do pola tri ujutru u kafiću

14. Lepo covek kaze, nije obezbedio odelo i sminku, pa mora da trazi sponzore

15. Solidni debili obojca.

16. http://vukajlija.com/forum/teme/16661-transfer-blama?strana=1369#post_3562849

leptijebem dragi

Teši bi usta razvalio haj kikom kad se raskezi debil i počne da frflja mentalni proliv

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.