Transfer blama

1. Miroljubi Petrović prosečni srbenda
    sve zna, u sve se razume, najpametniji je, sve je strana služba, demokratija govno, Vučić mason, SFRJ komunističko govno, pa šta oćeš majku ti jebem?

2. Teša: ZAŠŠŠTO NEMAMO ORGANSKU HRANU?
    Miroljub: ZATO ŠTO JE SISTEM POSTAVLJEN DA SE LJUDI TRUJU

Tačno, jebotebog, onaj u Vašingtonu nema pametnija posla nego da tebe u Žagubici truje

3. Hahahahhahahahhaha kakav bog

4. Solidno prica engleski nije transfer

5. Pa nije baš solidno ali ono, nije potpuno nerazumljivo

6. Dobro pa nije reko da je temperatura vode ispod nule...vec bi se prepali da skace u led.

7. sta je ovde solidno nije pogodio nijedno vreme kako treba, recenice sklapa kao neko ko prvi put prica engleski
    u sutini i ne bi bilo strasno i transfer da ne prica kako govori tecno 5-6 svetskih jezika kao maternji izmedju ostalih i engleski

8. Ja sam mislio na početku klipa da je poneo malj da razbije led kad je rekao da je temp vode (on ceni) 0 ditriha.

9. jedini razlog što je razumljiv jeste što mi pričamo srpski, inače bismo ga kurac razumeli

10. dont traj dis for jor hom, sjajna recenica, for mi iz veri sori

11. hahaha kiki zmaj atomska bomba mu ne bi mogla nista..znam mu zenu

12. a zena mu deluje bas lepa i dobrocudna, al izgleda glupa ko kamen

13. Lik ima zenu jbt, mislio sam da je zbog neke fukse na farmi iznabadao par likova

14. znam je odavno, uvek je bila bas mirna.ja sam se bas iznenadio kad sam cuo da je sa njim.

15. И потурице имају свог Деретића.
    https://www.youtube.com/user/MrDimitrijetucovic

16. SRBI-SRB-TRB-TUR-TURCI

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.