Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Сосе, одлично!
Катија, касниш са Рокенџелком :)
Ja sam milice ostala bez teksta, a inace se to retko dogadja. Ne znam da li me je sramota zbog njenog "krivopisa" ili jezickih konstrukcija, ili fraza, ili stavova... Dovoljno sam transportovala blama za danas, sad cu malo da slusam Mocarta i uzivam u kisnom danu.
Hahaha, ova Rokangel kao da je pljunuta mesavina Karleuse i Vendi.
Sose, citajuci moj post doziveo si transfer? :)
Ma ne moras. Nego, ima toliko adekvatnijih postova za ovu temu :) Taj moj je cisti citat.
Malo ste spemovali, a meni je ovo omiljena tema :)
E sad cu da zovem bleka da vas opomene pred iskljucenje sa ovako ozbiljne teme :)
Пошто је моја тема, ја могу да спемујем, ал ја нисам спемовала, мене стварно блам што те сос питао да ли да обрише :)) Соса на колац. А претходно у рудник!
(са Вукајлијине ФБ странице)
За све од 3 до 103!
http://i56.tinypic.com/ff4t3c.jpg
http://www.youtube.com/watch?v=y_8heOpTv2c
Šta je sex?
- Niti znam, niti me zanima.
Мајмунолики, контам да је опет Корлеоне састављао :)
dankane :))
EDIT: jooj boli me stomak :)))
EDITEDIT: :-|
http://www.youtube.com/watch?v=1KpEe5LpJ7U
nešto kao hipohondrirana tikva
hipohondirana tikva ahahahhahahahahahahah
Мислим да је овог пута Газда крив. :)
Онда ЕПИК ЛОЛ за Газду! :))
Nije Korle ni Humorizam i Zezesansu sastavlj'o, nego je primio metak za gazdu!
http://www.youtube.com/watch?v=yciKvLiPrVE&feature=player_embedded
P.S. Tema je opet "Zezanje" Jeeeeej... :)
Vi ste toliko ćoravi i nepismeni da ne vidite da je ova definicija pisana pre 2 godine.
Čovek promeni mišljenje za mesec dana, a kamoli za dve godine, a da ne pričam o adolescentima! Da, dame i gospodo tada sam bila adolescentkinja. Imala sam 16 godina. Vi očigledno nikada niste bili ljudi od krvi i mesa, adolescent od krvi i mesa. Kada vam je bilo vreme da budete adolescent od krvi i mesa vi ste bili izveštačeni i pravili se savršeni kao što upravo sad i radite. Ja sam u 16 godina imala upravo takvo mišljenje o muškarcima! To je moje pravo! A, zašto sam imala takvo mišljenje? Zato što sam bila povređena hiljadu puta!!! Tada u mom ljubavnom životu nije postojao ni zrak svetlosti, svi izbori su bili pogrešni!!! Ko je normalan, može da razume zašto sam ja sve to ovako napisala. A, sada vi idioti nalazite da me osuđujujete!!! Pička vam materina!!! Ko ste vi uopšte?!!! Vi ste par slova na ekranu!!! Vi nemate svoj život!!! Vi nemate svoje ja!!!! Vi nikada niste bili ljudi od krvi i mesa!!!! Zar vi propali proseci da mi sudite o mom životu, a ne poznajete me uopšte!!! Mislite da ste popili svu pamet sveta!!! Videćemo se na reviji definicija ako budete došli, da vidim ko će od vas tad imati hrabrosti da mi kaže šta ima u lice, da vidim ko će imati smelosti da me pogleda u oči od vas pički i kurvi u duši!!!! Ja nikada nisam bila čmaroljub kao VI, ja nikada nisam bila instrument obesnih moderatora protiv pojedinca, ja nikada nisam podržavala peticije i pozive na linč, ja nikada nisam bila povodljiva kao VI ološi jedni! Mislite da ste elita, a u stvari ste PROSEK u tripu da ste elita!!! Ja nikada nisam sebe predstavljala kao da sam neki kurac ovde i nisam nikada demonstrirala silu!!!! Ja nisam nikada bila pičkica koja se plašila bana i sankcija kao vi!!! Ja nikada nisam nastojala da se dopadnem svima!!!! Družila sam se sa onima koji me vole, a one koji me ne vole sam izbegavala! Ja nikada nisam nikoga prva napala i ako sam ikad nekoga uvredila bilo je iz samoodbrane kao što to i sad radim jer očigledno nema nikog od moderatora da stane u moju zaštitu, niti tražim, jer to bi i trebalo da bude njehova obaveza, a što je oni ne ispunjavaju za to me baš zabole kurac, jer mi u suštini i nisu potrebni!!!
A, tebi Džimi neka ovo služi na čast! Ova definicija nije bila primećena sve dok je nisi stavio u odabrane i sada sam popila hejta više nego za dve godine koliko sam ovde! Časnije bi bilo da si uzeo da mi pohejtuješ sve definicije. Ovo samo podmukle pičke i kurve u duši rade! Hteo si me da me staviš na stub srama! Kakav je to muškarac koji upire prstom u žensko i stavlja je na stub srama?! Ti nisi nikakav muškarac! Neka ti bog da žensku decu, pa da sam osetiš na koži kako je to kada neko bude prstom uperio u njih!
U ostalom za ovo što sam napisala u definiciji nije me sramota, ali je sramota ovo što si ti uradio i što je ova razularena masa uradila.
A, znaš li šta je najgore od svega ovoga? Najgore od svega toga je što ćeš se kriti i što se nećeš pojavljivati na javnim skupovima i što nikada nećeš smeti da mi kažeš sve što imaš u oči jer si PIČKA, kao i svi ostali ovde!
Ako zbog ovoga ne budeš sankcionisan, biće mi onda jasno gde sam ja bila sve ove dve godine.
Meni neće biti žao što ću biti banovana trajno, ako budem bila banovana, ali biće mi žao što nećeš biti sankcionisan. Biće mi žao svih ovde ljudi sa iskrenim namerama i idejama koji će propasti zbog tebe i ove izveštačene mase koja samo zna da osuđuje.
Sad mogu dumrem.
Sereš da je rock pisala ovo?