Transfer blama

1. Svaka joj cast, skoro sve sto je rekla je na mestu! Ne zajebavam se. Vi ste jadniji od nje ako cete i ovo da ismevate. Sta vam je tako zanimljivo u lozenju klinke koja se lako popali?

2. Sos, ti si bre prava Svetlana Bojković:)

P.s. Ja sam samo pitao

3. Мислим да је овог пута Газда крив. :)

Nisam ja bre.

4. Linkovanje i kopiranje izjava rockangel (i bilo kojeg člana). Kvalitetan transfer blama.

5. ево један трансфер блама.. мрзи ме да постављам линк овде ал оно кад је Фејт но море певао ону нашу песму на егзиту, мислим да је Ајде Јано... било ме много блам због реакције публике! Ето...

6. "Dolaze vam mačkice... mjaaaaaaaau"

Ova pjesma je grozna. Sjeb'o sam se načisto....

7. Svašta ima u bašti božijoj....

8. кучкице ахахахха катастрофа

9. Ja mislim da nema dalje, može katanac, ko ovo nadmaši svaka mu čast.

10. ovaj pop gore nije normalan

11. Dame i gospodo!
    Vi ste toliko ćoravi i nepismeni da ne vidite da je ova definicija pisana pre 2 godine.
    Čovek promeni mišljenje za mesec dana, a kamoli za dve godine, a da ne pričam o adolescentima! Da, dame i gospodo tada sam bila adolescentkinja. Imala sam 16 godina. Vi očigledno nikada niste bili ljudi od krvi i mesa, adolescent od krvi i mesa. Kada vam je bilo vreme da budete adolescent od krvi i mesa vi ste bili izveštačeni i pravili se savršeni kao što upravo sad i radite. Ja sam u 16 godina imala upravo takvo mišljenje o muškarcima! To je moje pravo! A, zašto sam imala takvo mišljenje? Zato što sam bila povređena hiljadu puta!!! Tada u mom ljubavnom životu nije postojao ni zrak svetlosti, svi izbori su bili pogrešni!!! Ko je normalan, može da razume zašto sam ja sve to ovako napisala. A, sada vi idioti nalazite da me osuđujujete!!! Pička vam materina!!! Ko ste vi uopšte?!!! Vi ste par slova na ekranu!!! Vi nemate svoj život!!! Vi nemate svoje ja!!!! Vi nikada niste bili ljudi od krvi i mesa!!!! Zar vi propali proseci da mi sudite o mom životu, a ne poznajete me uopšte!!! Mislite da ste popili svu pamet sveta!!! Videćemo se na reviji definicija ako budete došli, da vidim ko će od vas tad imati hrabrosti da mi kaže šta ima u lice, da vidim ko će imati smelosti da me pogleda u oči od vas pički i kurvi u duši!!!! Ja nikada nisam bila čmaroljub kao VI, ja nikada nisam bila instrument obesnih moderatora protiv pojedinca, ja nikada nisam podržavala peticije i pozive na linč, ja nikada nisam bila povodljiva kao VI ološi jedni! Mislite da ste elita, a u stvari ste PROSEK u tripu da ste elita!!! Ja nikada nisam sebe predstavljala kao da sam neki kurac ovde i nisam nikada demonstrirala silu!!!! Ja nisam nikada bila pičkica koja se plašila bana i sankcija kao vi!!! Ja nikada nisam nastojala da se dopadnem svima!!!! Družila sam se sa onima koji me vole, a one koji me ne vole sam izbegavala! Ja nikada nisam nikoga prva napala i ako sam ikad nekoga uvredila bilo je iz samoodbrane kao što to i sad radim jer očigledno nema nikog od moderatora da stane u moju zaštitu, niti tražim, jer to bi i trebalo da bude njehova obaveza, a što je oni ne ispunjavaju za to me baš zabole kurac, jer mi u suštini i nisu potrebni!!!
    A, tebi Džimi neka ovo služi na čast! Ova definicija nije bila primećena sve dok je nisi stavio u odabrane i sada sam popila hejta više nego za dve godine koliko sam ovde! Časnije bi bilo da si uzeo da mi pohejtuješ sve definicije. Ovo samo podmukle pičke i kurve u duši rade! Hteo si me da me staviš na stub srama! Kakav je to muškarac koji upire prstom u žensko i stavlja je na stub srama?! Ti nisi nikakav muškarac! Neka ti bog da žensku decu, pa da sam osetiš na koži kako je to kada neko bude prstom uperio u njih!
    U ostalom za ovo što sam napisala u definiciji nije me sramota, ali je sramota ovo što si ti uradio i što je ova razularena masa uradila.
    A, znaš li šta je najgore od svega ovoga? Najgore od svega toga je što ćeš se kriti i što se nećeš pojavljivati na javnim skupovima i što nikada nećeš smeti da mi kažeš sve što imaš u oči jer si PIČKA, kao i svi ostali ovde!

Ako zbog ovoga ne budeš sankcionisan, biće mi onda jasno gde sam ja bila sve ove dve godine.
    Meni neće biti žao što ću biti banovana trajno, ako budem bila banovana, ali biće mi žao što nećeš biti sankcionisan. Biće mi žao svih ovde ljudi sa iskrenim namerama i idejama koji će propasti zbog tebe i ove izveštačene mase koja samo zna da osuđuje.

Дефинитивно...

12. Џими
    Чекај а сад овако, ова дефиниција стављена овде из ког разлога?
    Предложио народ да оде у одабране, пре свега.
    Јебем вас у уста, кад стављамо по свом нахођењу, не свиђа вам се, кад стављамо што предложи народ, опет вам се не свиђа! ШКК?

Е, па, сад ћете да видите сваки дан по 20 модераторских.

било ме блам што овакав лик има неку функцију овде, и то веома битну

13. Nisam ja bre.

Онда ја имам погрешне информације, по милионити пут. :)

14. Кад чујем ове усране, љигаве, прљаве хипи сотоњаре Цовен, мене ухвати бламчуга за све чланове бенда укупно. Прави ТРАНСФЕР БЛАМА. Слушајте ви ове дебилне лириксе, отпеване неким ЈТУ вокалом. Брате срамота мене због њих. Надам се да су поцркали до данашњег дана.

http://www.youtube.com/watch?v=bioDjGRCccs&feature=related

Слушај ти ово, сунце им јебем крваво, у земљу због њих да пропаднем.

15. И није толико трансфер блама, више му дође неки трансфер поноса, нешто:

http://www.youtube.com/watch?v=qn_Y06FR3h4

Јовичићу, родитељу!

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.