Transfer blama

1. Hahahaha mussace ceo dan gleda izvedi me, ali zato marko ceo dan juri printove dobrih picki iz rijalitija izvedi me

2. ne znam da li je to ta katarina ali sam prilicno siguran da jeste katarina i to katarina B

3. ја ову рибу знам

4. Kuja. Al ona najgora prigradska seljančura.

5. Hoces da kazes da se vidi da je pipnula malo grada pa se izvitoperila ko lesonit na kisi i tripuje ribetinu urbanu sto ide u klabing i ocekuje da joj decko ni malo ne lici na oca?

6. Imate i na fb u prijateljima neki od vas neku andjelu vidim iz gornjeg milanovca mora da je joksina neka lepuskasta al malo krupnija ja usao da vidim kakva je picka kad ono status nesto tipa "kad krenem nekim trocifrenim busem zovem majku da se oprostim od nje" majku li ti jebem u osnovnu si isla medjugradskim i sedela na kanti sira neke babe kad nema mesta sad ti gradski prevoz ne valja kus pomijaro

7. Sprdam se, prvo kucka je jer laze, nije da liknije degen, ali daleko od toga da su ga sve ugasile. Drugo, taj stav "ja picka ti seljak", a iz aviona se vidi zemljoradnička bosanska faca i realno je riba suvi jebeni prosek, i to ne gornja strana proseka nego ono, prosek proseka.

8. навикла риба да је фаца у малом косјерићу

9. Marko ti imas ovu andjelu u prijateljima ako procita ovo(mozda i ovde ima nalog) neka zna da bi je ja jebo svakako to se ne dovodi u pitanje al ne treba joj to. I neku hrono ishranu ili tako nesto nek uvede isto

10. звао ме роки да идемо да је јебемо заједно, мени нешто било мрско

11. Ti si ko panda jebo bi da te ne mrzi

12. Nije to ta likuša što je govorila NE NE NE, ne pratite fabulu radnje xD

Inače morao sam prelistati i ja par epizoda, video sam jednu poznanicu pa sam hteo da vidim ko joj je zapao na kraju haha

13. nije to ta katarina o kojoj mi pricamo, ovo je neki skot obicni

14. Ova nasa je neka Ana Mihajlovski fazon

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.