Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
brt zajebavas li me da ceo dan gledas ovo ko ja divlje svinje onomad xd
Hahahahaha i ja sam isto pomislio
дајте бар принтскрин добрих пичака јбт
ја не могу да пустим ово да гледам док не нађем, слошиће ми се
Ne seri debeli gledao si Kočenje 2 sata puta 3 reprize sad ne može on ovo da gleda
Ne jebote... bukvalno ceo dan gledam ovo sranje :D preskacem ga dobrano, al blizu sam da sam odgledao sve.
Star Wars nisam gledao, al zato sam ovog pogledao skoro ceo dan...
Haos.. jebeni rialiti... E e.e.e ko voli ovakav tip rijalitija, ima xhamster dobar
http://sexfactor.com/
tu je bas tucanje... nedizu im se kite i to... ima jedan lik u tipa drugoj epizodi sto su ga izbacili jer su svi kontali da je cudak jer drka sa strane non stop
hahaha kolko je drogiran brat
а јебига кочење сам гледао два пута зато што се ја појављујем, што морам трпети и ову глупост
Dobro veče lepe devojke xaxaxaxax
I prelepo se smeje xaxaxaxax
34:16 - samo ta ljubomora... HOALJGH
kakva glavudžica, prejak je lik xD
Hej drugari kako stoje stvari više nisam Aktisari XD
đembelu izabrao brat :D
Bećar.
zbog 25000 sub na YT gde sminka :D
morao sam i ja da ga pogledam jebite se hahahaha dobar je brt smesniji je od kocenja npr xd
ja sam odgledao od prve do poslednje sve bez ijednog preskakanja, i vama preporucujem...za tu katarinu se bas vidi da je preozbiljna picka i da nema preterane zajebancije sa njom i deluje koristoljubivo jako
па дај кад се појављује та катарина шта ме јебете цео дан
oko 16og minuta se uvek pojavljuje
au sad cu se navuci na ovaj sex factor
IZDAŠLI PROVODADŽIJU ZAKLAĆU TE