Transfer blama

1. brt zajebavas li me da ceo dan gledas ovo ko ja divlje svinje onomad xd

2. Hahahahaha i ja sam isto pomislio

3. дајте бар принтскрин добрих пичака јбт

ја не могу да пустим ово да гледам док не нађем, слошиће ми се

4. Ne seri debeli gledao si Kočenje 2 sata puta 3 reprize sad ne može on ovo da gleda

5. Ne jebote... bukvalno ceo dan gledam ovo sranje :D preskacem ga dobrano, al blizu sam da sam odgledao sve.
    Star Wars nisam gledao, al zato sam ovog pogledao skoro ceo dan...

Haos.. jebeni rialiti... E e.e.e ko voli ovakav tip rijalitija, ima xhamster dobar

http://sexfactor.com/

tu je bas tucanje... nedizu im se kite i to... ima jedan lik u tipa drugoj epizodi sto su ga izbacili jer su svi kontali da je cudak jer drka sa strane non stop

6. а јебига кочење сам гледао два пута зато што се ја појављујем, што морам трпети и ову глупост

7. Dobro veče lepe devojke xaxaxaxax

8. I prelepo se smeje xaxaxaxax

9. 34:16 - samo ta ljubomora... HOALJGH

kakva glavudžica, prejak je lik xD

10. Hej drugari kako stoje stvari više nisam Aktisari XD

11. zbog 25000 sub na YT gde sminka :D

12. morao sam i ja da ga pogledam jebite se hahahaha dobar je brt smesniji je od kocenja npr xd

13. ja sam odgledao od prve do poslednje sve bez ijednog preskakanja, i vama preporucujem...za tu katarinu se bas vidi da je preozbiljna picka i da nema preterane zajebancije sa njom i deluje koristoljubivo jako

14. па дај кад се појављује та катарина шта ме јебете цео дан

15. oko 16og minuta se uvek pojavljuje

16. au sad cu se navuci na ovaj sex factor

17. IZDAŠLI PROVODADŽIJU ZAKLAĆU TE

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.