Prijava

Brt dobio sam provereno od coveka da je to on. Zasto bi mu smetalo pominjanje njegovog imena? Hmmm... Lancana paranoja? A tvoja shizophrenia simplex?

Najgore je što sam mu ja bezbroj puta oprostio što me vređa, što me proziva duplim i nikad zapravo nisam hteo da se batinjam sa njim ovde na Vukajliji, ali on to želi. On svo vreme nastoji da se batinja sa mnom kada god je moguće. I onda kada je popio bananu i napisao tu definiciju, OPET kaže da sam stvorio JOŠ jedan dupli da mu uništim već prelepu reputaciju. Pa ko on misli, da je Bog, pa da mi je toliko zanimljiv?

I tada mi je više puko film od svega ovoga neki dan na temi pa sam mu spomenuo ime i prezime, ništa što već nije poznato, kao što se vidi na ovoj temi: https://vukajlija.com/forum/teme/76083

I sa čika Buljom se, kao što vidiš, batinjao onako bez razloga, može mu se.

filipe stojanovicu ficko ti si nijedna plasljiva pizdica

I zašto sada da uopšte se pretvaram kao da postoji taj bukvalni umobolnik kada sve što radi je proziva čoveka koji uopšte nisam ja, jer je on uveren da jeste.

Ja nisam šizofrena. Provereno. Sad vidim koliko sam zdrava zapravo. :D
Ako Vuče ovo radiš čoveku, to je isto kao ono što je meni radilo pola sajta. Kako znaš? Kako si siguran u tog čoveka? Zbog čega uopšte imaš averziju prema njemu? Šta ti smeta? Koja reputacija na sajtu izvan sveta?!!

seti se filipe sta si pisao i koga si spominjao

a ustvari ne cudi me kada si mentalno poremecen, nedela govore - psihopato (pitajte Tomu)

ko je 100% siguran 100% gresi. zato recimo da sam 92% siguran na osnovu poznatih informacija, modusa operandi i potvrde od strane drugog autora. dovoljno

Ja nisam šizofrena. Provereno. Sad vidim koliko sam zdrava zapravo.

https://i.imgflip.com/6vlozl.jpg

imam te na fejsu, sad cu da prozivam tvoju sestru - to je Boljo nivo blatnjavog svinjca u koji je lembas upao zasluje da dobije po gubici. vaspitno

A od ovoga momenta ga počinjem u potpunosti ignorisati, jer očigledno neće prestati dokle god ga ovo zabavlja. Savetujem i ostalima da postupe na isti način, jer dečko očigledno nije dobar u glavi i neće prestati sa ovim svojim šizofreničnim cepanjima i simpovanjem ako ga ne ignorišemo.

Čekaj malo, ti ne možeš nikako biti siguran da je to osoba koja pretpostavljaš da je osim ako ga ne znaš lično. Iskreno. Sad ove uvrede evo, čemu? U poslednje dve poruke se vidi da je Mesni relativno normalan, smiren. Ništa mi nije jasno...

Hahah Melk pobeda xDDD

Bukvalno teži mentol od stratimira + srpskog del boja + ejdusa * 10. Sada odoh, imam pametnija posla.

Ja znam ko stoji iza akaunta iznad i znam sta je pisao i koga je spominjao. To mi je dovoljo da ne mogu da predjem preko toga.

Da ja vredjam clanove tvoje porodice je l bi me ti obasipala cvecem? Ne? Tako ni ja Stojanovic Filipa necu - on je to cinio - i sada ovde prosipa nesto sto je on pisao sa duplog od pre 500 godina da bi dokazao sta?

Lembas je Cica Morada kojem se moj kurac dopada i poredjujuci postove Mesnog i njega nemaju veze jedni s drugim,ko da kazes da je Avvl dupli od Celta.

Brate, je l ti znas sta znaci ne biti provaljen?