Transfer blama

1. Корлеоне, немој сад као ово оно. Хипербола је већ што си написао да би размислио, а камо ли да је не би отресао :П

2. Vala, ako ju je jebo Milo Đukanović, može i Korleone. :)

3. Ma ja to samo citirao čoveka. Ih...'de ja? :D

4. KAKO MOŽE TAKO NEŠTO NA KAŽE!?

Srbi moraju svojoj deci da objasne da je bombardovanje 1999. bilo ispravno, kako ona u budućnosti ne bi mrzela Atlantsku alijansu, izjavio je nemački ambasador u

Je si li ti čoveče normalan?

“Moram da kritikujem vlasti u Srbiji što i same još uvek koriste termine poput “NATO bombardovanja”.

A koji jebeni termin da koristimo!? Padanje belih rada sa jebenog neba!??

Zamislite da šetate ulicom Kneza Miloša i da vas vaše dete upita: “Tata, ko je ovo uradio?”. Vi ćete mu odgovoriti: “NATO”. I šta onda očekujete od tog deteta da misli o NATO?

ŠTA DA MISLI!? ŠTA DA JEBENO MISLI!? Joj bože, koji kretenizam, koji debilizam, KOJE GOVNO OD ČOVEKA!
    Jbt, kako me iznervira sad...

5. http://www.youtube.com/watch?v=Jj7pDNDuoJ0
    END AAAAAAJJJJJJJJ HEV BIKOM KONFORBI NUMB
    tri note na gitari-trebalo bi da predstavljaju najbolji solo ikada
    OKEJ OKEJ OKEJ OKE OK (imitiranje ehoa)
    NAU AJ HIR JU FILING DON
    AAAJJ KEN IZ DA PEJN GEĆU ON OR FIIIT AGEN
    RILAKS LAKS LAKS ĐASTA LIDL PINČIPRIK, DERE VILBI NO
    AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
    BAĆU JU MEJ FILA LIDL SIK

6. Ууууу јеботе, ови што су обрадили Флојде... Какви шампиони, јеботееее. ХАХАХА аааааааааааааа!!!

7. Права трансферчина блама. Човек који везе нема са прављењем психоделичне музике, а узима МНОГО пара од тога. Човек који је благосиљан породицом која има милионе, па је успео себи да отвори издавачку кућу и да сам себи буде шеф. Човек који СМРДИ ЈЕБЕНО! http://soundcloud.com/suntribe-music

8. А сними тек топ коментаре на ћубу.

9. AHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAH!!!! Ovo bre nije za transfer! :D

10. мршу пичку материну.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.