Transfer blama

1. ja bi to uradio...ne zato sto sam smeker,nego zato sto sam jebeni bolesnik

2. То је она имала за недељни задатак, да се усере у базену.
    Е, шта ти је јевропа.... у нашем ВБ само певају и показују сисе и јебу се под јорганом. Уф јака ствар, ОВО ЈЕ ПРАВИ ЗАДАТАК!!

3. pa i ja mislim da gore ne moze.... ova riba je zapecetila sve blamove ovog svijeta :)))

4. imate malu toleranciju ;) vidjao sam i gore :)

5. gore nego usrati se i djakuziju pred kamerama da te vide svi koji te poznaju i da ti klip najvece srjvece sramote ikada bude na raspolaganju svim ljudima ovog sveta,a da si pritom zensko?:)

6. хмммм...да. Замисли да си још и Боки 13.

7. da,da :)...blam je to sto je boki 13 popularna licnost kod nas,zamo zbog toga sto je odvratan

8. gore nego usrati se i djakuziju pred kamerama da te vide svi koji te poznaju i da ti klip najvece srjvece sramote ikada bude na raspolaganju svim ljudima ovog sveta,a da si pritom zensko?:)

gore, nju boli kita, ona verovatno zivi u velikom gradu pa da je jebes ako je dvoje ljudi prepozna, zato se ljudi i kriju u velikim gradovima niko nikog ne zna ;)

9. ma zajebi, blam je ovo golemi.... ja vece blamiranje vidjela nisam pa da ona na marsu zivi, ovo ce nju proganjati dok je ziva !!!

10. ne samo dok je ziva,nego i kad umre,ostace i dalje klipovi na netucija ce se gledanost samo povecavati i povecavati...nece imati mira sve dok neki asteroid ne udari po zemlji i raznese sve u kurac...horor

11. ju Vejvern ovo je stvarno krajnje blamirajuce

12. Kako sam video da je aktivan transfer blama, znao sam šta je u pitanju. :)

VEJV, OSTAVI MI US5!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

13. Enjoy.
    http://www.pik.ba/artikal/1210175/mladuncad-vrane/pitanja

"jesam, hvala za odgovor. da, vrane su vrlo pametne, ja sam vidio vranu kako uzima orah, popne se visoko i baci ga na beton da se otvori. razmisljao sam da ih koristim pred Bajram, da mi razbijaju orahe za baklavu ali cini mi se da bi to trajalo predugo. hvala za informacije, ako sta odlucim javicu vam se. ja sam imao nekad davno bijelog papagaja, istrenirao sam ga da me cese po usima.

14. Stigao sam do trećine i ne mogu dalje. Kako nađeš ovako nešto?

15. одлична трол питања!

vidim prodajete polovna mladuncad Vrane. mene zanima da li imate nove vrane i koja bi im bila cijena? takodje me zanima da li imate vrane koje su tek u jajetu ili samo ove polovne koje su se vec izlegle. vidim da pise da su inteligentne, pa zelio bi znati koliko su ove vrane pametne i da li bi se mogle istrenirati da mi donose novine i slicne kucne potrepstine?
    hvala

imas li ti slucajno primjer koji prica

риспект!

16. Lik išao u moju srednju :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm:

http://www.youtube.com/watch?v=7V9rkeBzw4I