Transfer blama

1. marko_pinki pa ako sam najjači autor na sajtu, kraljina, carina zasto me stavljas u transfer blama a ne u omiljene komentare i postere ili predlozite definicije za naslovnu?

2. marko_pinki pa ako sam najjači autor na sajtu, kraljina, carina zasto me stavljas u transfer blama a ne u omiljene komentare i postere ili predlozite definicije za naslovnu?

Е сад си тек царина :- ))))

3. Jogurte brate, sad sam skupio celu porodicu i zajedno smo se povaljali kakvi su ovo jebeni imbecili. lolololo

4. Балдур фон Јöгурт,to su mi ortaci i sve ih znam...jedni zive ovde kod mene na bezaniji,a drugi su iz blokova i sa jednim od tih sam isao u sredjoj u odeljenje...hteo sam i ja okaciti ovde,al sam zaboravio

5. marko_pinki pa ako sam najjači autor na sajtu, kraljina, carina zasto me stavljas u transfer blama a ne u omiljene komentare i postere ili predlozite definicije za naslovnu?

Ja te uopšte nisam kačio na transfer blama, ovo što sam stavii link tvoje defke nije bilo za transfer blama već sam i rekao da je defka odlična, i zaista me uvijek nasmije lololol , a ti kako oš

EDIT: Da dodam da sam je omiljevao odavno http://vukajlija.com/vidi-ga-mali-ker/332020#comment_1072695 ali ajd
    PRAVDA ZA KERA
    KERA NA NASLOVNU

6. Jogurte brate, sad sam skupio celu porodicu i zajedno smo se povaljali kakvi su ovo jebeni imbecili. lolololo

Тај рад, гледам ово срање данима и одушевљавам се лолололо ево сад малопре ми имбецил бацио поруку да дођем на следеће снимање!

7. Оланиче, кер је васкрс'о на моју фину молбу, јер је толико глуп да је јебено генијалан! Дакле, није враћен због неког разлога који ти сад дозвољава да се ускурчиш максимално. Настави да нас одушевљаваш, и немој беспотребно да се дерњаш. Само опуштено :)

8. Оланиче, кер је васкрс'о на моју фину молбу, јер је толико глуп да је јебено генијалан! Дакле, није враћен због неког разлога који ти сад дозвољава да се ускурчиш максимално. Настави да нас одушевљаваш, и немој беспотребно да се дерњаш. Само опуштено :)

ali je na umetnicki glupa,a ne za transfer-blama glupa

9. Др Јанковић-http://www.youtube.com/watch?v=GGuhZvO1DKg&feature=player_embedded
    Daš im hamburgere i razne debilnosti i odmah srećna cela nacija.

10. Малопре на форуму:

dusantb92
    dal je moguce da ste meni izbrisali defku,a mome drugu koji je odmah zatim stavio istu niste(drug je vec odavno na vuki itd)...koji ste vi licemjeri

Конкуренција.

11. the Vlajko

Das im dvor, velikog brata i bojika 13 i srecna cela nacija. Nismo nista bolji od njih, ista smo govna :)

12. http://www.youtube.com/watch?v=a8RXnrXQw6g
    najveci transfer blama ikad
    meni da se ovo desilo ja bi se ubila !!!

13. Eclipse,e to se zove pravi transfer blama,tema moze da se zatvori,gore od toga ne moze...

14. a i ovaj lik sto je pobegao je sisica...trebao je da ostane i kupa se u prolivu i da ga pije

15. il bar da vikne, dodaj mi pivo i cigare i ostane sa smekerskim smeskom da se banja :)

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.