Transfer blama

1. Хахахахахаха брате Балдуре, где их налазиш!? Само погледам слике и име клипа и УМРЕМ ЈЕБЕНО лолололоолло

2. Вечерашње режирање победе једног фудбалског тима у купу Србије. Од тридесетог минута сам почео да црвеним, и да све пратим са киселим смешком, а не да је био само трансфер блама, већ и трансфер срама.

+1

3. Вечерашње режирање победе једног фудбалског тима у купу Србије. Од тридесетог минута сам почео да црвеним, и да све пратим са киселим смешком, а не да је био само трансфер блама, већ и трансфер срама.

+420

Па онда тренутак кад су кренули да ''славе''. о.О

4. Хахахахахаха брате Балдуре, где их налазиш!? Само погледам слике и име клипа и УМРЕМ ЈЕБЕНО лолололоолло

Ма штребо сам цео дан брате ко дебил, па узо роварим сад по нету мало да искулирам лолол

5. Димке репује, док Дакиша поправља флоw песме. ЈЕБЕНИЦА

6. Релно Дакиша испоправљао флоw до јаја.

7. Шта је јебени флоу, и како се исправља? :)

8. ali FLOW jebeni hahahah!

9. Шта је јебени флоу, и како се исправља? :)

Flow is the mental state of operation in which a person in an activity is fully immersed in a feeling of energized focus, full involvement, and success in the process of the activity.

10. Сам себи сам пре неких 2-3 недеље пренео озбиљну бламчину, иако није ништа страшно. Наиме, купујем на трафици ризле и много готивим оне са флоповима (ко дува, зна, а богме и велика већина оних који не дувају зна шта су ризле са флоповима) и да не би испао љаксе према жени (45-50 година), лепо и културно питам да ли имате папириће за мотање дувана, са картончићима. Она ме благо телећи погледа и пита шта? Ја опет папириће за мотање дувана, али да имају картончиће! А жена ни 5 ни 6 него - ''Ризле са флоповима?''. Само сам рек'о да, дао јој 100 кинти, оставио 20 бакшиш и побегао у непознатом правцу.

11. Idi bre Buksno :) Nisi znao da su i matori danas u 21 veku. A još plus trafika u kojoj žena radi ko zna koliko dugo i koliko njih je takvih poput tebe uslužila sa rizlama sa flopovima :)
    Hehehe, nasmeja me.

12. Ја мислим да је више блам што се људи иживљавају и праве групе на Фејсбуку и неће да пусте ту јадну девојку на миру. И стално изнова и изнова преживају тај клип. Кад је нешто претерано - претерано је.

13. Џими,a nije smesno je...nije za transfer blama,ali je smesno kako pricaju bosanci

14. Ја мислим да је више блам што се људи иживљавају и праве групе на Фејсбуку и неће да пусте ту јадну девојку на миру. И стално изнова и изнова преживају тај клип. Кад је нешто претерано - претерано је.

+722

15. Џими,a nije smesno je...nije za transfer blama,ali je smesno kako pricaju bosanci

Ovako k'o Meliha pričaju samo notorne seljačine sa kojekakvih čuka.
    Kako mrzim kada se jebeno generalizuje.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.