Transfer blama

1. А реално, ако може један Јаша Томић да добије трг, може и овај коман.

2. Мени је трансферчина то што Шварценегер нема своју улицу у БГ-у. Брате, тај човек је убио гадног дегенеричног хајтек ванземаљца луком и стрелом, побио је целу војску плаћеника кад су му отели ћерку, разне наркоманчине и кримосе, јебо је Шерон Стоун па је убио, затим два терминатора, самог себе то јест свог клона, убио је чак и ђавола и кога све не, а њега су рокнули само двапут и то је оба пута играо робота а не Шварценегера, па се и не рачуна. КАКАВ ЈЕБЕНИ ЦАР!

3. Нису двапут, једном се сам потопио у казан са куљајућим течним металом. Треба му јебени град посветити!

4. Нису двапут, једном се сам потопио у казан са куљајућим течним металом.

Јесу, у кецу и у тројци (чини ми се), двојку нисам рачунао. :)

5. Ајме какав бог.
    А само је шуму добио, неки Шварцвалд курац-палац.

6. Прича се да, кад ти Шварци дозволи да му олижеш пазушне јаме, израсту ти огромни трицепси!

7. Да не причамо да му је Дени Девито брат...

8. А нарочито да не причамо да је одбио пичку са ТРИ сисе.

9. Бијо је јебено ТРУДАН

10. Ајој, да имам фејс, сад би покренуо иницијативу.

11. ЧЕДОМИРЕ ОЋЕМО АРНОЛДОВ БУЛЕВАР!!1

12. a drvo od nekog erinog StiropoLoloa

13. ЧЕДОМИРЕ ОЋЕМО АРНОЛДОВ БУЛЕВАР!!1

ТАКО ЈЕ!!!!!

14. Кнез да буде Арнолдова улица, а Змај Јовина и Ђуре Јакшића Шварциеви бицепси.

15. ako nećete vi belograđani, ja ću da pitam mog gradonačelnika PALMU lololO!

16. Arnold je previse poseban da bi dobio tamo neki bulevar, treba traziti ARNOLDOVU KRIPTODEPRESIJU! ARNOLDOVU VISORAVAN! ARNOLDOVU KOSU! ARNOLDOV VENAC!

17. I da se sruši onaj Avalski toranj, da se tu ispravi jedan pošten spomenik najdražem Terminatoru.

18. I DA SE RASPALA FABRIKA KABLOVA SVETOZAREVO (FKS) PREIMENUJE U FABRIKU TERMINATORA JAGODINA!

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.