Transfer blama

1. Хаха која ћурка, не верујем...

2. Ијааааааао... Класичан трансфер, прекинуо сам после "... и Суботица...", нисам могао да гледам даље...

3. ona je po meni genijalac, retko ko bi se setio da za NS kaže New Now

4. Ne dirajte Vuka genije je suvi...

5. Nju Nau ahahahahahah
    isto moja drugarica iz osnovne, nije znala da čita brojeve na engleskom a nastavnica joj rekla da pročita rečenicu Peter lives in 44th Street. Čita ona Piter livs in četerdesetčetri strit i nastavi mrtva hladna a nekad joj i prođe jer nastavnik registruje, hvala bogu, na oba jezika :P
    Samo što ona nije bila prevodilac ili šta je ovo već.

6. http://vukajlija.com/vamos-tamos/344365#comment_1102924
    и дефиниција (мада добро, то је већ стандардно) и коментар.

7. Što to? Pa zajebava autora definicije, kontam.

8. HAHAHAHAHAAHHAHAAH

9. И не, човек се не зајебава...

10. Ahahahahhaahhaha...rem? Nemam pojma... Ahahahahahha.... Lele :P

11. Kako je dobra ova Marina, odgledao sam jedno 10 klipova njenih na YouTube sad lololo

12. Muzički klip RTS-a o pobedi Đokovića nad Nadalom. TAMOS VAMOS plakati, histerija i muzička podloga Bregovićevih trubača.
    Toliko zluradosti i kičeraja od zvanične medijske kuće na jednom mestu-fuj.
    Kao da taj Nadal više nikad neće igrati protiv Đokovića i kao da ga neće pobediti još milion puta. Ono- kad običan smrtnik udari u dert, to mi je razumljivo al od ove bagre-neshvatljivo.

13. Muzički klip RTS-a o pobedi Đokovića nad Nadalom. TAMOS VAMOS plakati, histerija i muzička podloga Bregovićevih trubača.
    Kao da taj Nadal više nikad neće igrati protiv Đokovića i kao da ga neće pobediti još milion puta. Ono- kad običan smrtnik udari u dert, to mi je razumljivo al od ove bagre-neshvatljivo.

ејмен, систа ауророро.

14. Muzički klip RTS-a o pobedi Đokovića nad Nadalom. TAMOS VAMOS plakati, histerija i muzička podloga Bregovićevih trubača.

Таки је менталитет овде: мораш се заносити туђим победама, јер си сам шупак. Мени је то несхватљиво.

15. Kad smo već kod Đokovića. meni je transfer juče bio to što je ceo kafić ustao i krenuo da mu tapše kao bravo kralju! SRBIIJAA!
    Kao da će danas dobiti slobodan dan, povećanje plate ili nešto slično

16. Ne samo to, vec govna sa RTS-a prosto obozavaju takve situacije "neko nas je uspeo, to je kolektivna pobeda, zaboravimo na neplacene racune, slavimo po ulicama".
    Win-win situation, sto bi rekla zapadna propaganda.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.