Transfer blama

1. http://www.youtube.com/watch?v=LDCDiignBRo

JEBOTOTAC BLESAVI! Kakav redondo. hahahahahahhahahaha!

2. Mene je stra' da pritisnem plej, majke mi :D

3. Hahahahahahha, stig'o sam do osmog minuta. Kontam da je na mom mestu neka mačka, ostao bi joj još jedan život.

Ja sam izdržljiviji, ako me razumeš. :)

4. Ovo moram bukmarkovat' da gledam śutra.

5. АХ ЈА ШВАЈСН МОЈА ГУЗН ЈА ЈА :млатарање језичићом: ЈА ЈА , хаахахах па ово није трансфер , човек објашњава неке ствари .....

6. ma gde objasnjava,lik je kreten

7. Како је овај лик и даље жив?

8. Како је овај лик и даље жив?

Hahahahha, lik objašnjava kako ostati živ!

9. Ма ви'ш да је курва. Има пирсинг!

10. Ма јебеш га него ел си погледао ОВАЈ клип?Вероватно ниси ..... објашњава бре!Сисај га вукајлијо , курво лицимурна распала!!!

11. Gledao sam to pre možda mesec dana. Zanimljiv je lik.

12. Bio je zanimljiv dok je pljuvao Stefanu, a imao je i još neke zanimljive klipove, pa kad ga je tužila onda je ispao pičketina.
    Samo da se aktivira na Vukajliji, valjda se nije džabe registrov'o, pa da nam svima bude lijepo.

13. ZASHTO GA OSUDJUJETE?!

14. Ја сам и гледао само тај са Стефаном. До пола. Оставио је толико јак утисак једног имбецила.

15. Јебем ти ја овај живот, када онакав тард од клинца треба нама да показује како се крља језичина. Е, и још онакву цаву. Мала је ВРХ. Лупао би му шамарчине спољашњим делом шаке док му се образи не претворе у бабуње дупе.

16. @Warner von Latinsche
    Čuo sam za ovu fejlčinu, a sad je i gledam... Kakav slepac jebeni...

17. Ima on neke ispade đe kao repuje, šta li radi. To sam slučajno nalećela al' nisam mogla gledat'.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.