U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
AHAHAHAHAHAHAHA, ali ja plačem, a mislio sam za svoj kanal da je transferčina. :))
AHAHAHAHHAHAHAHAHA!!!!
трансферололололо
Неки од коментара:
Е јебига онда. Плус за армуникаша у сваком случају.
Ne znam, ja posle ovoga ne bih smeo da se pojavljujem na netu ili bih barem pod drugim nikom, ovo stvarno nije zdravo. :))
YOU ALL GOT TROLLED.
И најјачи коментар:
Ovaj je ubedljivo najbolji
A imaginary boy in the imaginary world... Subscribe and you will get a cookie... The cookie is also imaginary...
Ja udario sabskrajb.
A imaginary boy in the imaginary world... Subscribe and you will get a cookie... The cookie is also imaginary...
aaaa,augusicu se od smeha i od pljuga hahahahahha
Ovde ide sabskrajb!
AHAHAHAHAHAHHAAH
ImaginaryStefan 3 days ago 30
@ImaginaryStefan jel imas ti gram mozga jebem te usta da te jebem mrtva??? :) kakav retardiran narod.. strasno! jebem ti mamu i caleta sto ti uplacuju taj internet...
gasttozzstories
AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH
SUZE MI PODJOSE
ŠTEFI MESIJA
http://vukajlija.com/forum/teme/20344-pitanje-autor-odgovor-moderator?strana=182#post_1275502
Који цар.
AHAHAHAHAHAHAHA Koji retos, ne verujem! XD
Apdejt meča Gastoz-Štefan
ImaginaryStefan 3 days ago 30
@ImaginaryStefan jel imas ti gram mozga jebem te usta da te jebem mrtva??? :) kakav retardiran narod.. strasno! jebem ti mamu i caleta sto ti uplacuju taj internet...
gasttozzstories
@gasttozzstories Brate, kako si glup, ne verujem! E, aj realno, koliko si platio Mariji da te žvali kao poslednja kurva?
Taj moj komentar je bilo zezanje, ali pošto vidim da si glup k'o kurac, od tog zezanja nema ništa. Dno si tebra, dno dna.
Zajeb'o si Pink, keve mi...
ImaginaryStefan 2 minutes ago