Transfer blama

1. Lol, tebe sam zaboravio da popišem tamo u listi pwnovanih. knjige u šake, pre osude nekog! :)

2. Можда и грешим, али такво непотребно сиктање и обилата употреба узвичника су ипак његови заштитни знаци. :)

3. Nije talentovani, ovaj ispravno piše zarez. talentovani prvo lupi spejs pa stavi zarez. :)

4. Jovanović: Promeniti politiku ka BiH

Lider LDP-a Čedomir Jovanović rekao je juče da Srbija mora biti spremna za promenu politike prema BiH.
    - Ako izručujemo Mladića zbog zločina koji je počinio u BiH, onda moramo biti spremni na promenu politike prema toj državi. Već sutra ćemo se suočiti sa činjenicom da će Mladić biti osuđen zbog genocida, a ne može postojati država koja proizlazi iz genocida. Hapšenje Karadžića i Mladića uvod je u preispitivanje pozicije RS u BiH i zato Srbija treba da preuzme odgovornost - ocenio je Jovanović.

kakva glupost, sram me što je ovaj čovjek moga roda

5. samo još da ĐOKOVIĆ da snimi spot i nema dalje!

http://www.youtube.com/watch?v=aP0nZ1rmpIc

6. Али то није он на слици. Та слика се врти около годинама уназад. :)

7. Никако трансфер, та песма је епична.

8. Али то није он на слици. Та слика се врти около годинама уназад. :)

E jbg. :)

9. http://vukajlija.com/zabava/posteri

свакодневни трансфери. сад модови објављују постере па су трансфери још већи.

10. jebote sad dok sam gledo ove slike ćale stojao iza mene a nisam ga ni skontao! nije ništa rekao, samo je izašao iz sobe. koji blam jebote

11. ruka deblja od noge? a glava veca od tega od pedes kila to nema veze...

хахахахха!

12. а кад неко крене да пева ону идиотску сељачку песму "А ДА МЕ ВИДИ БАБООООО..." пожелим да сам глув. невероватно глуп фазон.

13. Ćjaooooasjaiočdwjqwiojqdpowooooooooo pa sad će da radi lažni profil na fejsu....

14. xxxxxxxxx

EDIT!

xxxxxxxxx

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.