Онај усрани текст образложења бана што је неко од модова налепио Бурзуму је до јаја педерски, јајарски и курвински, а и тешка трансферчина. Пази прво си написао/ла да је „цава и слина”, а онда си преправио/ла у „безобразница”. Јадно... Посерем ти се у уста и набијем ногом ко год да си. БУРЗУМ ЈЕБЕ! ЦАРА ЈЕБЕ! ДАНКАН ЈЕБЕ! ЈЕБАЊЕ УТД!
Онај усрани текст образложења бана што је неко од модова налепио Бурзуму је до јаја педерски, јајарски и курвински, а и тешка трансферчина. Пази прво си написао/ла да је „цава и слина”, а онда си преправио/ла у „безобразница”. Јадно... Посерем ти се у уста и набијем ногом ко год да си. БУРЗУМ ЈЕБЕ! ЦАРА ЈЕБЕ! ДАНКАН ЈЕБЕ! ЈЕБАЊЕ УТД!
Роки мајке ми је онај снимак трансфер
Уживо је много бољи звук стварно ти кажем...
Mene je blam što su najjači autori banovani. I šta sad, niko neće da provocira i na forumima će se voditi rasprave o heklanju? Kad kažem heklanje ne mislim jebanje nego pravo heklanje.
NadžakBaba
Mene je blam što su najjači autori banovani. I šta sad, niko neće da provocira i na forumima će se voditi rasprave o heklanju? Kad kažem heklanje ne mislim jebanje nego pravo heklanje.
I mene je blam. Pokloniću ti milje jednog dana što isheklam.
Što je najgore oni ne kontaju da su Burzum i Cara to uradili jer im ništa drugo nije ostalo. Modovi se uzdrkavaju nad autorima, Kaizen ćuti, autori pizde, ne znaju šta da rade. Vole ovaj sajt, žele da bude bolji, ali modovi ga uništavaju. Ovaj "spem" im je bio jedini način da poruče svima da nešto opasno ne valja na sajtu i da se Kaizen probudi. Dok se to ne desi, oni ne žele da borave na sajtu. Najlakše je pričati: Mi modovi smo kul, autori su nenormalni, ne vide kako smo mi fer u banovanju i zabavni na temama. Sajt se pretvara u veliki smarački blog (bar je Stefan srećan :D) gde biva svako sankcionisan ako ima kritiku.
E to je transfer!
Jedini način? Imali smo mnogo načina da kažu to što su hteli. Spem im je bio zajebancija. Nisu oni to uradili da pošalju neku poruku ili tako nešto, već čisto da ispamuju 1000 strana, kako bi otišli "u velikom stilu".
+1
Dobro kad nisu stavili da Burzum nije dao nikakav doprinos sajtu.
Baš je transfer, šteta što je lik banovan, bio je pravi SPAVAČ
Роки мајке ми је онај снимак трансфер
Уживо је много бољи звук стварно ти кажем...
+ и *
Колективно протестно јебање на ТЕМИ!
Pa da, banuju super ljude, a ove posterdžije prave sranja i psuju po ceo dan i dobiju 5 dana.
I mene je blam. Pokloniću ti milje jednog dana što isheklam.
Što je najgore oni ne kontaju da su Burzum i Cara to uradili jer im ništa drugo nije ostalo. Modovi se uzdrkavaju nad autorima, Kaizen ćuti, autori pizde, ne znaju šta da rade. Vole ovaj sajt, žele da bude bolji, ali modovi ga uništavaju. Ovaj "spem" im je bio jedini način da poruče svima da nešto opasno ne valja na sajtu i da se Kaizen probudi. Dok se to ne desi, oni ne žele da borave na sajtu. Najlakše je pričati: Mi modovi smo kul, autori su nenormalni, ne vide kako smo mi fer u banovanju i zabavni na temama. Sajt se pretvara u veliki smarački blog (bar je Stefan srećan :D) gde biva svako sankcionisan ako ima kritiku.
E to je transfer!
Jedini način? Imali smo mnogo načina da kažu to što su hteli. Spem im je bio zajebancija. Nisu oni to uradili da pošalju neku poruku ili tako nešto, već čisto da ispamuju 1000 strana, kako bi otišli "u velikom stilu".
Svi oni su Attention WHORES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
http://doomdog.net/AttentionWhore.jpg
Meni je najveći transfer blama sinhronizacija serije "Polje Lala" na srpski.
Lepa sela lepo gore sa hrvatski titlom na premijeri u Zagrebu ne znam koje godine!
http://www.youtube.com/watch?v=GU0oyIaHbuM&feature=related
Tekst je trescina zesca.
Neko ga je tukao i zbog te pjesme.
DJORDJE DAVID JE NAJVEĆI SRBIN!!!!!!!!!!!!!!!!!
Аааа најежио сам се :) http://vukajlija.com/sluh/353326#comment_1139758
У руку бих смео да се кладим да је то дупли Талентовано Глупог.
http://vukajlija.com/forum/teme/26698-vukajlija-kup-2011-sponsored-by-kifla-teme-za-zapad-na-31-strani?strana=39#post_1321644
Трансфер почиње Блековим коментаром и наставља се на његовим коментарима дуж читаве теме :)
Опет се понавља ова ситуација :)
Немогуће. Има четири дефиниције, а ниједна није против цркве :)
''Ускршњи дан'' се не рачуна. Преблага је.