Transfer blama

1. Mačo Papučar
    http://vukajlija.com/recnik/autori/16005
    ovaj vodi ljude na more po 199 evra sa prevozom...

EDIT: HA! Neko mu obrisao komentar :)

Ја обрисао. Али дефиницију нисам, трансферовао се блам на мене, и не да ми се да бришем. :)

2. Која победа, не верујем. Ја оставих коментар тамо. Сабио је лик. Ал' најјаче што је на сајту од 2009.

3. ja sam prvo mislio da je trol ili neki nastavak defke, a onda vidim da je ozbiljna reklama...

4. То је вероватно лик који је у фазону као и онај што није рекламирао свој постер још само на ББЦ-у, ону Снежану тупаву. Који ликови.

Joj, ne spominji :)

Pre neko veče se nas par "svađalo" sa njim na onoj njegovoj stranici na fejsu. Rekao je da je sve printskrinovao i da će sve poslati kaizenu. "Modovi i svi autori koji nam se budu protivili će morati da napuste sajt i nađu neki drugi sličan". Njegove reči.
    Ako ništa, bar pišem na pravoj temi. :)

5. Da okupimo sto vise ljudi koji su gnevni na samovolju i bahatost MODERATORA i KTITORA..i da ih sve upucujemo na neki drugi sajt sa slicnom sadrzinom ? A gosn KAIZENU da objasnimo da nismo zlonamerni nego su njegovi ljudi upropastili sajt.

D'izvinete na izrazu, ali:
    LOOLLOOLOLLOLOOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLLOLOOLOLLOOLOLOLOLLOLOOLOLOLO

6. stefane sto tebe hejtuju toliko tamo?

7. Na stranici? Vole me ljudi.

8. najbolje te obozavaju

9. http://www.smedia.rs/zabava/detalji.php?id=9064

To podrazumeva svakodnevno gledanje u sunce u ranim jutarnjim satima. Počinje se sa deset sekundi, a svaki naredni dan sa deset sekundi duže. Pored toga nutricionista mi je korigovao ishranu, a redovno idem i na masaže, otkriva Stoja tajnu novog izgleda.

10. Ахахахахахах Костићу реално су те угасили Мортал Комбатом :))

11. "Modovi i svi autori koji nam se budu protivili će morati da napuste sajt i nađu neki drugi sličan".

I, jeste l' se spakovali? Kad krećemo?

12. Stefiću, ti bi da pevetišeš, a vrijeme nam je da napustimo sajt. Neozbiljno od tebe, zaista.

13. Ne napuštamo, dok se ne pojavi sa printskrinovima. Bez dokaza, ne idem!

14. Vjerj mi, bolje da nas ti printskrinovi ne zateknu na sajtu. blam, bre.

15. Ja ZNAM šta sam radiJo! Ja znam da oni NEMAJU dokaze! Ja ZNAM da sada treba da ubacim ostatak mesa sa onim piletom u rerni, ukoliko hoću da na kraju sve ispadne savršeno!

16. Аууу, која страница....

17. osećam tvoj dodir....po celom telu.... ko si ti, ko si ti hahaha

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.