Transfer blama

1. Нешто малопре видех Монтевидео - богтевидео... Нешто идемо у биоскоп да се љубимо.
    Муда су ми се зацрвенела.

2. mislis ovaj...http://www.youtube.com/watch?v=UTGAHkDDU8M&feature=player_embedded

mrzim te grupe kao...tipa...klikni na svidja mi se da vidis kako se neko roknuo jer je procitao ne znam sta

3. mrzim te grupe kao...tipa...klikni na svidja mi se da vidis kako se neko roknuo jer je procitao ne znam sta

Pa šta misliš zašto nisam mogao da okačim link klipa?

4. Mene blaaaam.... oprostiću joj sveeeeEEEeeeEEeeee, nisam ja supeeeeeEEEeeennnn

5. Nemoguće poslušati stvar do kraja na drugom minutu sam osjetio blažu vrtoglavicu, i više se ničega ne sjećam.

6. Za Miloša s fejsbuka!

7. Što ti je ovo transfer blama?

8. Pa jesi li gledala ceo spot? Kakvu facu pravi devojka, koliko je blam zbog njega. :) Čistokrvni transfer blama!

9. Натпис на Мелкијадесовом профилу, или шта већ:

Rak je izlečiv, i ako vam kažu drugačije - nemojte verovati. Udaljite se od negativnih ljudi, smejte se, u inat i na silu, jer pozitivan stav pomaže. Odvojte sat vremena godišnje, naterajte porodicu, familiju i prijatelje, posetite lekara - možda ćete tog dana nekome od njih spasiti život.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.