Transfer blama

1. Дачић к'о из Матрикса, сад иде нека надркана булет тајм секвенца, што рече неко...

2. Dačiću bi samo kakva tetka stajala u glavu.

3. http://www.youtube.com/watch?v=eXiHHRcBBak&feature

Kakav lik, ali moram reći da suosjećam sa njim, iako je LJAKSE. hahahahha

Četiri crte naslagane i ne kara što bi ja ušo... lol

4. Okle ti ovo Majmunovski????????????????

5. Pa to mi je cale.
    Salim se pu pu da se pomerim sa mesta,poslao mi ortak mislim da su slike sa profila gorepomenutog golubara a mozda i nisu ko ce ga znati.

6. Ne mogu ga naći na fjesu!! Prokletinja!

7. Dačić je moj idol.
    Niko ne može da me nasmeje toliko koliko on može. Samom svojom pojavom. Treba mu dati talk show.

8. kako si ga našla?

Hvala !

9. Ma znaš onu foru da kad otvoriš sliku samo taj broj kopiraš bla, bla?

I drugi put. :)

10. http://www.youtube.com/watch?v=LHo_O29EVzk Tragedija! Lik nije mogao da nadje pravog crnca za spot,umesto ovog maskiranog ciganina..

11. Jok, to je običan ciganin, nego je musav, jeo mnogo govnadi za ručak.

12. Meni je veći transfer pjesma od spota.

13. što smarate s klipovima, napišite neki vaš transfer.

evo ga jedan...
    Srednja škola, 2. godina, septembar, čas srpskog..........dolazi lik na čas i razredna ga predstavlja kao novog učenika, a to je ustvari sad ortak iz kraja koji je išao samnom u osnovnu, znali se iz viđenja..... on pao godinu i došao u moju školu.

i profa ludak uzeo da ga lera, ovaj se zacrveneo pred svima, zbunio se dečko,ne zna nikog :)
    .....i kako se zoveš ti?
    - Petar
    - a prezivaš?
    - (tako)
    - A koje ti je srednje slovo !?

....uzeo on na prste da računa.... p,e .........T profesore!

i svi za stomak.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.