Transfer blama

1. Pa lik je obrisao (verovatno od blama), pa ja opet postavio pre neki dan. :))

2. Vodafak, Peki, o kakvom transferu blama ti pricas sa tim imenom i slikom?!?!?

3. Bio je sin pravične,ali jako stroge i siromašne majke po imenu Srbija

Trenutak kada sam prestao da čitam dalje.

4. Trenutak kada sam prestao da čitam dalje.

Хахахахахах и ја!

5. Bio jednom jedan dečak.Zvaćemo ga Nole.Bio je sin pravične,ali jako stroge i siromašne majke po imenu Srbija

Ne mogu da odvojim šaku od čela.

6. Trenutak kada sam prestao da čitam dalje.

Trenutak zbog kojeg sam morao da nastavim da čitam :D

7. ja sam procitao do kraja....muda mi otekla. nista vise nije isto.

8. jbt ovo sa novakom je strasno.ajd da me je samo blam nego me jos i neka mucnina hvata

9. nista vise nije isto.

HAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAH upravo tako, upravo!

10. Јој, мене боли да ово читам, Јеленка ми.

11. Ljudi, ovo SIDU LEČI! SIDU! Tako je NOLE CARE, POKAŽI IM! :')

12. ovo me je naucilo da volim NOLETA a da mrzim njegovu MAJKU!

13. Сад сам и ја прочитао. Уберблам.

14. ...da se svađa sa komšijama,da uvek bira pogrešne ljude,da u svojoj kući skriva zločince koje traži čitav svet,da je ponekad tako zbunjena da – iz čista mira – počne da se prepire sama sa sobom...

I find this easy to masturbate on.

15. Što je najgore, on ih brani. Donekle.

On je postavio snimak i ispod napisao:

Iako su, zaista, svi policajci bili više nego ljubazni prema meni, imao sam težak dan. Molim vas, MOLIM (!) da ne generalizujete. Ima nas raznih u svim profesijama. Dozvolimo da istraga pokaže ko stoji iza snimka i ko je na njemu umesto da optužujemo sve pripadnike MUP-a. Hvala vam svima još jednom i bio bih vam veoma zahvalan ako bi neki od vas pažljivije birali reči prilikom komentarisanja.

Na tviteru:

Kompjuter mi je oduzet. Proveo sam dan sa policajcima, što kod kuće što u stanici. Ali dobro sam. Bili su veoma ljubazni.

16. Polomila bih ga od batina bre! Mene su maltretirali jer sam bila slabić a sada bih da ujedam kada vidim da neko slabijeg od sebe tuče. Svi su danas redom manijaci, majku im. Odoh da se izduvam.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.