Prijava

Pa lik je obrisao (verovatno od blama), pa ja opet postavio pre neki dan. :))

Vodafak, Peki, o kakvom transferu blama ti pricas sa tim imenom i slikom?!?!?

Bio je sin pravične,ali jako stroge i siromašne majke po imenu Srbija

Trenutak kada sam prestao da čitam dalje.

Хахахахахах и ја!

Bio jednom jedan dečak.Zvaćemo ga Nole.Bio je sin pravične,ali jako stroge i siromašne majke po imenu Srbija

Ne mogu da odvojim šaku od čela.

Trenutak zbog kojeg sam morao da nastavim da čitam :D

ja sam procitao do kraja....muda mi otekla. nista vise nije isto.

jbt ovo sa novakom je strasno.ajd da me je samo blam nego me jos i neka mucnina hvata

nista vise nije isto.

HAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAH upravo tako, upravo!

Јој, мене боли да ово читам, Јеленка ми.

Ljudi, ovo SIDU LEČI! SIDU! Tako je NOLE CARE, POKAŽI IM! :')

ovo me je naucilo da volim NOLETA a da mrzim njegovu MAJKU!

Сад сам и ја прочитао. Уберблам.

...da se svađa sa komšijama,da uvek bira pogrešne ljude,da u svojoj kući skriva zločince koje traži čitav svet,da je ponekad tako zbunjena da – iz čista mira – počne da se prepire sama sa sobom...

I find this easy to masturbate on.

Što je najgore, on ih brani. Donekle.

On je postavio snimak i ispod napisao:

Iako su, zaista, svi policajci bili više nego ljubazni prema meni, imao sam težak dan. Molim vas, MOLIM (!) da ne generalizujete. Ima nas raznih u svim profesijama. Dozvolimo da istraga pokaže ko stoji iza snimka i ko je na njemu umesto da optužujemo sve pripadnike MUP-a. Hvala vam svima još jednom i bio bih vam veoma zahvalan ako bi neki od vas pažljivije birali reči prilikom komentarisanja.

Na tviteru:

Kompjuter mi je oduzet. Proveo sam dan sa policajcima, što kod kuće što u stanici. Ali dobro sam. Bili su veoma ljubazni.

Polomila bih ga od batina bre! Mene su maltretirali jer sam bila slabić a sada bih da ujedam kada vidim da neko slabijeg od sebe tuče. Svi su danas redom manijaci, majku im. Odoh da se izduvam.