Transfer blama

1. videh na b92 skoro,kakav skot ne verujem

2. И после Слобе, Слоба...

3. Niko ne kaže zbog čega je lik uhapšen! Možda je silovao nekog?!?!

Hteli ste američku demokratiju

http://www.youtube.com/watch?v=b2ZJxi6Tw9I

4. E ovako kad mi izađe neki snimak pa se digne larma. Ko da na drveću živimo.

Pandurčine tuku, uvek su tukli i uvek će tući. To im je u opisu posla. Ranije su lomili, ovo je drkanje klasično, ništa posebno. Ne smeju više do kostiju k'o što su nekad smeli. Jevropa valjda jebemliga.

5. Tako je ! Gde su dušebrižnici bili za vreme Tita, što tad nisu palamudili.

6. Tukao je Roma. To je ono sto ce ovo drzati u naslovnicama danima.

7. ljudi vi niste svesni sta pricate.ako je lik i silovao bebu ne sme niko da ga pipne.postoji kazna za to,on ce da trune u zatvoru zbog toga.takav policajac ce danas da bije nekog monstruma sutra ce da bije sitnog prestupnika a prekosutra ima da bije nekog prolaznika samo zato sto mu se ne svidja kako izgleda

8. Tukao je Roma. To je ono sto ce ovo drzati u naslovnicama danima.

И јавиће се разне лгбтшљњ организације на челу са у92 који ће да прогурају причу о нападу на јадне Роме. Пандур ће у најмању руку бити суспендован, можда мало заглави мардељ. Иначе да се ово десило неком другом човеку, не би било ни у једним медијима...

9. na kraju krajeva on sam krsi zakon.nema on po zakonu prava nikog da bije u stanici a to radi.i jel mi to policajac,covek koji krsi zakon.ako donesu zakon da imaju prava da batinaju onda ok.ovako on je krsilac zakona i to covek koji treba da ga sprovodi...10 god robije bi ja dao ovom panduru

10. Pandurčine tuku, uvek su tukli i uvek će tući. To im je u opisu posla. Ranije su lomili, ovo je drkanje klasično, ništa posebno. Ne smeju više do kostiju k'o što su nekad smeli. Jevropa valjda jebemliga.

To što stalno tuku nije razlog da se na to stalno žmuri. Jednom sam naširoko pisao o tome na temi o navijačima - država, kakva god da je, stvorena je od ljudi da bi im dala sigurnost i ceo preglomazni, podgojeni aparat sa sve policijom, sudovim, tužilaštvima i kurcima JA plaćam. Ne da bije, ne da se sveti silovateljima beba, ne da se kurči - nego da svakome odreže po zakonu. Sve osim toga je iživljavanje.

11. To što stalno tuku nije razlog da se na to stalno žmuri. Jednom sam naširoko pisao o tome na temi o navijačima - država, kakva god da je, stvorena je od ljudi da bi im dala sigurnost i ceo preglomazni, podgojeni aparat sa sve policijom, sudovim, tužilaštvima i kurcima JA plaćam. Ne da bije, ne da se sveti silovateljima beba, ne da se kurči - nego da svakome odreže po zakonu. Sve osim toga je iživljavanje.

Tortura je u padu. Od Tita, preko Slobe, pa do ovih sad. Pre 15-ak godina bi bio deklarisan kao pička ako bi se žalio što te pandurčina šutnula par puta. Ljudi su pišali krv 3 nedelje posle jedne posete stanici. Sad toga više gotovo da nema, i za jedno...20 godina možda bude još manje.

Razumem ja važu priču kako bi trebalo da bude i svakako se slažem sa njom. Ja pričam o tome kako jeste i kako će biti dok ne odrastemo.

Edit: I ajd da ne spemujemo ovu temu. Ako se nekome raspravlja o ovom događaju može slobodno da otvori posebnu temu.

12. у92

:)))

Al realno, mislim da je b92 jedna od objektivnijih televizija.

13. Бутина, тема са вицевима је на другом подфоруму :)

14. labokv
    ljudi vi niste svesni sta pricate.ako je lik i silovao bebu ne sme niko da ga pipne.postoji kazna za to,on ce da trune u zatvoru zbog toga.takav policajac ce danas da bije nekog monstruma sutra ce da bije sitnog prestupnika a prekosutra ima da bije nekog prolaznika samo zato sto mu se ne svidja kako izgleda

Ok lik je silovao bebu, znaju da je kriv, al nemaju dokaza koje dobar advokat ne bi oborio na sudu. Ajde mi reci šta raditi?

15. Al realno, mislim da je b92 jedna od objektivnijih televizija.

ХАХАХАХАХАХХАХАХАХАА

16. Бутина, тема са вицевима је на другом подфоруму :)

ХАХАХАХАХАХХАХАХАХАА

(I sad ja treba da se pravim da sam se samo zezao. Samo da pročistim grlo. Krkhm.)

Ahahahah!!!KAKO SAM VAS SVE ZAJEBO!!!B92 USTAŠE, za KRST nešto nešto i SLOBODU nešto!!!

Zaista, zar nisam dovoljno dokazao patriotizam svojom antibugarskom defkom da moram da se još dokazujem? Zar nisam već uvršten na patriotsku listu?

:)

17. Al realno, mislim da je b92 jedna od objektivnijih televizija.

Реално...

18. http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/4/41/Kath_kim_logo.png
    doživim transfer blama svaki put kad vidim ovo sranje.
    dovoljno je da bacim pogled samo.
    :ježi se:

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.