Transfer blama

1. ja sam jedna od 4 osobe koje su se pretplatile na njihove video snimke na tjubu lololo

2. Došao lik na moj Forum i ostavio klip kako pika counter i tu se malo izblamirao i ja bzvz ušao na njegov kanal i zauvek zakucao sebu sudbu. Izvinite što sam vam uopšte ovo poslao ovde. Sreća, pa nisam navukao hejtere.

DARK LEDER, VERI FROOOM!!! PEVAJ, SRBIJO PESMO JUNAKA!!!

3. A jesi video ovaj trol komentar haha

kiza
    20.08.2011 19:16:00
    Nemojte da idete u sumu kod Mede!!!!

Je l' ovo naš kizo? ;)

4. AAAAAAAAAAAAAAAAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHA
    HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHA
    AAAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHA

JA NE VERUJEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEM. ČEK, JEO JE MEDVED I ONA JE ZVALA KEVU !? HAHAHAHAHAHAHAHAAH !

5. Brate, ja sam riknuo. Zla sam osoba, ali sam riknuo.

6. Lexard7

aha, izvalio sam, samo na mozilli moze da se postavlja komentar...

Овај победијо.

7. Dobar je posterC. Sad ću ga omiljenujem, realno, jebe, još kad pogledaš šta se sve pravi.
    Ja bih napravio neke kategorije za postere, jebeš im mater.

8. @Др Јанковић

Jovana
    20.08.2011 08:11:46
    Mora tako da bude i biće, kad je u celom svetu sva moguća gamad zakonski zaštićena, a jedino čovek potpuno bezvredan. Da su kojim slučajem ti nesrećni ljudi imali oružje i odbranili se od zveri, već bi ih prokleti zaštitari životinja proglasili monstrumima i predložili da se javno linčuju. Zaštitari životinja su najveće zlo koje postoji na kugli zemaljskoj i direktno su odgovorni za ovakve tragedije.

Kakav jebeni fail. Doživeo sam transfer od ovog komentara koji pokazuje kako ljudi reaguju kao životinje.

9. Блиц жена, чланак о томе како је Швецка најбоља земља на свету за жене, коментари испод:

Pozdrav iz Svedske!Da dodam jos i ovo:u Svedskoj zene piju kao muskarci,pljuju na ulici kao fudbaleri...Decu im uglavnom vaspita ulica i manje im vremena posvete nego kucnim ljubimcima!

Nisam nikada bila u Švedskoj, ali moja rođaka je rođena tamo i živi neki dobrih 25 godina. Kaže da je promiskuitetno ponašanje kao dobar dan, što i ne bi bilo toliko zlo da je stvar ličnog izbora, ali društvo je sklono u celini da na seksualne delikte gleda maltane kao na nešto beznačajno. Silovanja su veoma česta i blago se sankcionišu.

Moja dobra drugarica zivi u Svedskoj.Kaze da je tamo normalno da bracni par petkom uvece izadje odvojeno sa namerom da ima sexualni odnos sa nekom osobom koju ce upoznati u klubu,porodica kao institucija skoro ne postoji,ljudi vise veruju drzavi nego roditeljima,bratu,sestri,zeni,muzu...
    Takodje svi piju ,tacnje ubijaju se od alkohola....Otudjenost je maksimalna.
    Sto se mene tice,daleko im lepa kuca...

Tačno tako! Relativno često idem u Nemačku i mogu da kažem da su i kod njih uveliko popularni swingeri. Moral čista nularica što se tiče muško-ženskih odnosa, od tinejdžera do "porodičnih ljudi". Pošto moj zet tamo vozi taxi, na sve i svašta može da naidje, kao na primer: On i neke njegove kolege voze par muškaraca kojih unajmljuju muževi da bi imali sex sa njihovim ženama uz nadoknadu - neki zato što su impotentni, a neki zato što im je to fetish, pa gledaju sa strane i pale se.

Zašto ne napišete koji procenat očeva gura kolica sa bebama, a koji posle rođenja dece podvije rep i nestane. Moglo bi malo i istraživačkog novinarstva, a ne generalizacije na osnovu jednog slučaja.

Ne znam, ali meni ne bi prijala zemlja u kojoj ljudi defiluju nagi svojom kućom i u situacijama su im u gostima dvanaestogodišnje drugarice njihove kćeri.

ТАКО ЈЕ! У ШВЕЦКЕ СУ СВИ ГОВНА ОСТАНИТЕ У СРБИЈУ ТУ ЉУДИМА ЦУРИ ДОБРОТА ИЗ УШИЈУ!

10. Jel zna neko gde ima jeftin kurs švedskog jezika?

11. Učinilo mi se da piše 'Mama jebe me medved'.

A ono gore o Švedskoj pišu, jbt ja rek'o neki članak o nama kada sam pročitao.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.