Transfer blama

1. Koliko smo mi, zapravo, savršeni.

2. Kako je lijepo biti normalan.

12:24 - ''Posetite moj forum, ХИ ТЕЧ''

Dobro si stigao do 12 minuta. :)

3. Ја одгледо 2 минута и морао да угасим. Свака вама част на прагу толеранције.

4. Kakva su ova dvojica idioti, ne zna se da li je veci mladji ili stariji... Treba ih podjebavati.

5. Treba ih podjebavati.

Mislim da rade na tome.:)

6. Što se trlja gitarom i stenje?

7. Odakle su ovi kreteni, imaju cudan naglasak?

8. Vikron je troler.

9. Сам само ја приметио, или овде има један тон у целом снимку (премотавао сам, нисам имао живаца да све слушам)?

10. Razmisljam da mu posaljem zahtev na FB :)

11. Ако ти је аватар и на ФБ-у такав, стекла си пријатеља за цео живот :)

12. U prvom snimku pokazao da je retard i sad pokušava da troluje glumeći još većeg retarda, u svakom slučaju: retardirano!

13. pokušava da troluje glumeći još većeg retarda, u svakom slučaju: retardirano!

A zasto ja mislim da je ozbiljan? :)

Ако ти је аватар и на ФБ-у такав, стекла си пријатеља за цео живот :)

Ma bez' bre, ko zna kakv je ovo manijak :)

14. ajde bre mirne nemojte da spemujete bezveze da vas ne banujem obe.
    saljite jedna drugoj pvt pa se prepucavajte

15. Ma, ljudi, on je mene dodao na fejsu još prošle godine i tad sam video da je retardiran. Blokiram ga na svim društvenim mrežama, on me opet dodaje. Da je vukajlijašica vikrončica, pa da popustim, ali ovako nema panse. On je na mom Forumu ostavio klip gde pika CS i ja bezveze ušao u njegov kanal i video onaj prvi star wars, popio par andola, i postovao u ovu temu. Tad su počeli svi da ga drkaju i on sad izdaje nove klipove, da bi nam pokazao "suštinu" istih.

http://vukajlija.com/forum/teme/16661-transfer-blama?strana=365#post_1536877
    Tu vam je čet.

16. Hahaha, aglj pa kazem ja da je manijak u pitanju, pogledaj tu facu samo.

17. Ja udario sabskrajb. Decxko je definicija ove teme.

18. Saljem zahtev ovom bolidu :)

19. Ovaj živi u virtuelnom svetu, neki zaluđenik za igrice.

20. Хи егзистс ин а врлд бионд јор оун!

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.