Transfer blama

1. МИЛЕНА, КАКО СИ МОГЛА ДА БУДЕШ ТАКО ЉУБОМОРНА ДЕЦХКО!

2. ''иначе, од ове године сам почео радити као нека врста психолога''
    хаха!
    лик има 18 година и преваријо је девојку са 17 тако што је пољубијо неку гадуру у изласку, па је плако и хтео да се самоубије. раскинули су. после годину дана ипак су се помирили, јер не могу живети једно без другог

3. O bože, i morao je prokleti esej da napiše na tu temu.

4. Fejspalm žešći.
    http://youtu.be/azAbEjDzexs

O bože, i morao je prokleti esej da napiše na tu temu.

To je zato što ljudi jako mnogo volu da seru.

5. Nataša Bekvalac

Do moje tridesete godine proživela sam više toga nego neko za deset godina života!

6. МИЛЕНА, КАКО СИ МОГЛА ДА БУДЕШ ТАКО ЉУБОМОРНА ДЕЦХКО!

курава :(((

7. šta trema učini od žene jebote...

8. Ne znam da li je ovo neko postavio, od ovoga sam i ja propala u zemlju...

http://youtu.be/r8JhqqaI-K4

9. Готово, идем да се обесим међу пољопривредне алатљике.

10. Аххаха, Јанкела лоло начи Пантела.

11. Мојне дираш Пантелу ололо

Него, шта је изјавио један човек поводом говоркања о петицији за укидање веронауке у школама:

Postovani,ja nisam neki veliki vernik,kako ja to imam obicaj da kazem"zatucani",no kao pravoslavac smatram da bi nasa religija trebala da ima mnogo znacajnije mesto u drustvu uopste!Zasto!?Iako joj se nesto moze i zameriti,moramo biti realni i reci da je SRBSKO PRAVOSLAVLJE,jedini pravi cuvar NACIONALNOG IDENTITETA,to je kao prvi razlog,2.srbsko pravoslavlje je pravi CUVAR SRBSKOG JEZIKA I KULTURE, 3. Srbsko pravoslavlje je ISTINSKI CUVAR SRBSKE ISTORIJE,,koja nije iskrivljavana kako kojoj partiji ili vlasti odgovara.ono predstavlja temelj izucavanja srbske istorije,i kod najobicnijeg coveka,dakle kod onih koji malte-ne i ne idu u skolu prema tome SRBSKOJ PRAVOSLAVNOJ CRKVI treba dodeliti mesto JEDINE DRZAVNE CRKVE,a pravoslavnoj religiji mesto DRZAVNE RELIGIJE SRBSKE ZEMLJE,tek taqda imacemo ozbiljne sanse da se organizovano suprotstavimo ovim "novotarijama",I RAZNORAZNIM LAZIMA O sRBSKOM NARODU.eTO ZA SADA OD MENE TOLIKO!!!

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.