Transfer blama

1. Pazi meni je drago sto su dobili stvari o kojima su mastali i koje su im potrebne, ali poceli su da se bahate do kurca bre!
    Jebote oni iskoriscavaju dobru volju naroda.
    Ja NIKAD nisam bio na moru, a oni idu 2,3 puta eeej!
    A ne najgore od svega sto njihov cenjeni pumpadzija nista ne radi, i deca mu donose vodu iz picke materine. On da hoce mogao bi da se zaposli negde bre da radi za 5 iljada mesecno, ali cini mi se da je lenj jebote.

2. Dobro ti se cini, ona lujka zna samo da digne noge i rokaj, osam komada bato!

3. Kondom?
    To se maze na leba?
    A ne stavlja se na vibrator izmedju odmora!

Samo ne kontam, kako je onda pumpo kad se deca rodila, nije valjda pred njima?

Posto kontam imaju jednu sobu gde se svi natrpaju...

4. Mozda i oni malo pripomognu, nikad se ne zna.

5. Sta znas, mozda se tu incestovalo na sve strane, po fazonu: Sine dodji da te majka poduci!

6. Dodji da te bato poduci nekim stvarima.

7. islim da niko nije postavio Srpskog Pitbulla!

stanko jebach

8. 02:40 Иде у 1. средње, чита књигу из 7. основне... трололололол

9. Да му кева види профил, не би изаш'о из куће до 2018.

10. Koja tranfercina krf ti jebem!

11. Ало Дон Жилијен, сад си окачио Зоку Босанца на трансфер и значи никад више! Њему овде није место!!!11

12. Дефиниција је прави трансфер. Погађа срж теме.

13. ахахаха дефиниција је још најбоља

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.