Transfer blama

1. Nekako oko tog Konuzina imam osecaj da nam Rusi podlo smestaju igru, gistro, gledajte sta mi radimo za vas... bla bla...... vi treba da budete jos agresivniji.... i mi (narod, ne politicari) onda budemo agresivni a rusi se izmaknu i mi ga opet najebemo.

2. i mi (narod, ne politicari) onda budemo agresivni a rusi se izmaknu i mi ga opet najebemo.

+1

3. Ne, nego Rusi bace kosku a ludi srbi odma skoce i misle da ce Rusi da ih brane do zadnjeg. E jes boli ga, Rusi su samo Staljingrad branili do zadnjeg, nesto se posle toga ne secam...

4. Soul imam bolji avatar od tebe i črč.

5. Konuziz je jebeno objasnio stvari.

+150

6. Ovo je prava ljubav:

(Petogodisnji decak je otisao u apoteku)
    -Imam samo ovoliko novca,mogu li dobiti cudo?
    -(zbunjeno) Kakvo cudo?
    ... -Doktor je rekao da jedino cudo moze spasiti moju majku!

7. Ako ćete da se bijete, idite iza dragstora, a a ne ispred.U svakom slučaju smo jebana stranka,a da li će se to stanje promeniti ne zavisi od vaše prepirke.

8. hehe ko se ovde nije prepucavao sa ciklonom prelol

9. 1000 na Ciklona, branim sa 500 na Skočimiša.

10. 1000 na Ciklona, branim sa 500 na Skočimiša.

Квота 2.

11. uuuuu, Ziklon favorit definitivno,ali ne poznajem dovoljno argumentativno pisanije skočimiška...može da iznenadi ipak, ko oni turci Inter pre neki dan ololo

12. ko oni turci Inter pre neki dan

Prodo Stankela za besplatno letovanje!

13. Jok, Zyclonovo rezonovanje i taksativno suptilno napušavanje jebe. Celu zalihu Iračke nafte stavljam na Zyclona.

14. Ја сам исто доживео трансфер блама кад сам од пар људи чуо како подржавају ову сељачну, алфа сељачину, што је узела да изиграва нешто на том скупу и да одређује нама који су то српски интереси, за које се они убише да их остваре...

А још када сам видео клипове тог његовог наступа, само сам се сетио Ерика Картмена када му кева нешто забрани...исто тако скаче, вришти, прави будалу од себе... А подсећа ме и на Калимера са оним његовим, "то је неправда, то је неправда"...

15. Al ste ubili temu.
    Nedaj Bože!