Transfer blama

1. E hvala, fasov'o Car Dušan zvezdu, u momentu.

2. Чим сам јутрос видео изјаву, одмах сам се сетио дефиниције.
    :)))

3. И код мене геометријско тело врсте звезда, начи омиљенована методом кликтања на исту. У моменту.

4. Tešku transferčinu blama i nekim delom debiliteta doživeo sada vraćajući se iz škole, ovako.

Išao sam ja tako ulicom i čujem detinji glas viče: KO NE IZADJE NA SRED ULICE PIČKA. Kad sam došao do te krivine gde su bile 'ne pičke' video sam gomilu dečurlije od maksimalno 11 godina! Kako idu na sred ulice vikajući kao 'huligani', skakajući tako takođe, ali rečenica koja me je onako baš pogodila u srž blama je: Ako ne dodješ na sred ulice nećeš biti jebač!

E pa Vi procenite kolii sam ja transfer doživeo.

5. Smarko je l' ovo transfer zbog nepismenosti? Fora je dobra i ja sam rekao "Idi u pičku materinu" kad sam video, klip kao klip nije transfer sem slike muža i žene na kraju. Koji kurac je fora s tim?

Није трансфер, него сам окачио ту да би погледали очекујући ништа специјално, па ефекат да се постигне :)
    Ја се усрао по први пут у животу на тако нешто, замишљен сам био и друг ми послао и ја рокнуо до даске звук јер нисам чуо :)
    Обично очекујем то кад ми неко пошаље :)

6. http://www.facebook.com/kacolino

Teske transfere dozivljavam. Ne volim kacenje FB profila, ali morao sam.

7. http://www.youtube.com/watch?v=vX_xGUauJ78

http://www.youtube.com/watch?v=MfDdlCTjJms&feature=related

Dakle, priča ide ovako. Nikola je "multimedijalna ličnost" iz jednog sela u Mačvi. Ima svoju frizersku akademiju, i pravi kao neke revije, ali sa zajebanim materijalima, sranje mrtvo. Odluči skoro čovek i da peva, i otad ne mogu da prestanem da se smejem.

E da, ti pozitivni komentari na klipovima su te napaljenice iz njegovih revija, koje hejtuju svakoga ko kaže da je sranje, stoga je trol toplo preporučen. Takođe preporučujem da pogledate i neku od "IZAZOV" revija, čisto da budete srećni što ste normalna osoba.

8. GAGI NIJE MESTO U OVOJ TEMI, NEMOJ DA VAS POBIJEM

Oduševio sam se kad je otpevala tu pesmu, mislio sam da se ni teksta više ne seća. :))

9. brate jeste blam da je vidim u sred austrije na terenu da roka neku pjesmu a metar od nje lole se zagrijavaju. U publici 100 naših ljudi, oni austrijanci gledaju onako blijedo.... Koji ti kurac treba da pjevaš tamo matereti....

10. Iskreno, mene zabole za to, ja gledam iz svog ugla, a to je da je do jaja što je to otpevala. Eto. Ajde, prozivajte malo Cecu što peva Bandido sa Ivanom Žigon, ono je mnogo veći transfer.

11. Meni to isti kurac, mada nisam slušao to Cecino...

12. ppeki, opet, isto sranje.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.