Transfer blama

1. Не знам да л' је било, ко ће да врти 400 страна... лоло http://www.youtube.com/watch?v=OiRRgRzWxf0&feature=player_detailpage

2. Видео је смејање .... није трансфер ...

"...Meni,ljudi moji,kad bacite flesh,ja 15 sekundi mogu crnci da me jebu u dupe..."

3. Lmfao se samo zajebava kako vidim, šta je tu transfer? Transfer je ovaj što je stavio pod ovim naslovom na YT.
    Ovo za kanteraše ič ne vidim, samo čujem tu i tamo nešto?

4. Око је нешто што је данас незамјењиво, сочима видимо

лолололо

5. :))) Sunce te pomoglo... Ava Ava pametna k'o krava.
    Srno, u ovoj emisiji ima takvih pacijenata da je to kolosalno.

6. ali,kad on treba da kaže koje su njene vrline mi je pobeda :)
    i njena reakcija posle.

7. Ne znam, ne mogu se odlučit' za veće prosipanje.
    Koliki je njen aj kju? NE ZNAM, NISAM S NJOM PRIČAO hahahahhaa

8. pa,nije pričao,on je čovek bar iskren,hahah.
    a,njegov je po njenom mišljenju oko 160,win!

9. A ja stvarno mislim da se foliraju i da je ipak nemoguće biti toliko glup. Glupiraju se da bi ih drugi zapamtili...valjda.
    U stvari, nadam se iskreno da je tako.:-)

10. bilo bi lepo da je tako,ali nekad je optimizam neopravdan,mada da je neverovatno,stvarno neverovatno je ko će sve imati kakvu - takvu diplomu sa tri miće mozga :)

11. Ne verujem da ovo ima igde internetski dokumentovano jer bi već kružilo okolo, uglavnom...
    Devedeset i koje u onom ludilu inflacije išao je kviz na Trećem kanalu, ne sećam se naziva, ali na onu foru kad supružnici odgovaraju na pitanja koliko šatro poznaju jedno drugo, znači odgovori im trebaju biti na- Šta On najviše voli da jede, Šta Ona najviše voli da sluša i slične gluposti. Kviz sranje kroz gusto granje, al hajd. Dvoje došlo do finala, nagrada bila, ako se sećam Jugo jebeni, nemaština je svuda, zuvar svaki dinar. Odgovaraju oni, on u nekoj tzv.gluvoj kabini, ona u studiju i pitanje je bilo GDE VAŠ SUPRUG NAJVIŠE VOLI DA VODITE LJUBAV, pitaju njega, on kaže- U autu ili tako nešto, ne sećam se, klasika neka, i sad pitaju nju a ona će- U ČMAR!!!
    Jugo je Jugo, jebi ti to.
    Ja bih im dala samo zbog provale, ali pukoše ljudi jer nisu identično odgovorili.

12. ХАХААХАХАХАХАА, умрећу. Ово је најјаче нешто што сам данас чуо.
    ХАХАХААХАХАХАХАХАХААХАХАХАХАХАХАХАХ

13. аРЧење... Какав трансфер! ХАХАХАХАХХАХАХАХАхаХХАХАХАХ

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.